Népek zenéje, a népzene világa

2019. július 14-én 19:00 órakor a Fő téren Kéméndi Tamás és Gráf Vivien külön a Bartók Fesztiválra összeállított műsorukban képzeletben végig járják Bartók Béla kalandos népzenegyűjtő körútjait és közben fültanúi lehetünk annak, hogy a szerző milyen autentikus formában hallhatta azon népzenéket, melyek oly nagy hatással voltak a zenei világára. A könnyed, moderált, nyáresti koncert remek kikapcsolódás minden korosztály számára.

Népek zenéje, a népzene világa
Kőszeg - Fő tér - 2019. 07. 14. 19:00


Kéméndi Tamás és Gráf Vivien külön a Bartók Fesztiválra összeállított - a „Népek zenéje, a népzene világa” című - műsorukban képzeletben végig járjuk Bartók Béla kalandos népzenegyűjtő körútjait és közben fültanúi lehetünk annak, hogy a szerző milyen autentikus formában hallhatta azon népzenéket, melyek oly nagy hatással voltak a zenei világára. A könnyed, moderált, nyáresti koncert remek kikapcsolódás minden korosztály számára.
Előadók

Kéméndi Tamás - harmonika
Gráf Vivien - ének
Pávkovics István - basszprím, harmonika

A koncert a Filharmónia Magyarország és az Írottkő Natúrparkért Egyesület együttműködésében valósul meg, a kőszegi Főtéri Zenés Esték sorozat részeként.