PAKTUM

A Kőszegi és Felső-Répcementi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma foglalkoztatási és gazdasági fórumot szervez, melynek helyszíne és időpontja: Alpokalja Panzió - Étterem (Kőszeg, Szombathelyi út 8-10.), 2014. július 03. 15 óra. A rendezvényen olyan szakemberek mutatkoznak be, és tartanak rövid előadásokat, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a gazdaság fejlesztése és fellendítése terén.

A Kőszegi és Felső-Répcementi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma foglalkoztatási és gazdasági fórumot szervez, melynek helyszíne és időpontja:

Alpokalja Panzió - Étterem (Kőszeg, Szombathelyi út 8-10.), 2014. július 03. 15 óra

A rendezvényen olyan szakemberek mutatkoznak be, és tartanak rövid előadásokat, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a gazdaság fejlesztése és fellendítése terén, rendkívül sikeresek saját szakterületükön és az mellett, hogy rálátásuk van a 2014-20-as tervezési időszak munkáira, aktívan közreműködnek is benne. Többek között Fucinné Dorner Anikó (Kőszegi Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége) beszél a térségi munkaerő-piaci helyzetről, Hollósi Szabolcs (BFH Európa Kft.) a paktumok új generációjáról és jövőjéről, Dr. Miszlivetz Ferenc (ISES) a KRAFT – Kreatív város - gazdasági hatásairól, Farsang Zoltán a gazdaságfejlesztési lehetőségekről és a „Vállalkozásbarát Önkormányzat Programról” de bemutatkozik a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség és a Design Terminál NKK is. Felkért hozzászólóként képviseli a Kőszegi, illetve a Csepregi Ipartestületet Szárnyas János és Pócza Antal. A fórum keretében kerül sor az együttműködési megállapodás aláírására, ugyanis több új szervezet is csatlakozik a foglalkoztatási paktumhoz.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

További információk:

A Kőszegi és Felső-Répcementi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma
9730 Kőszeg, Fő tér 2.
Tel: 20/665-4977
paktum@kfr.hu