"A Natúrpark ízei" a kőszegi éttermekben
Kedves olvasóink! Az alábbiakban a kőszegi éttermek "Orsolya-napi" ajánlatait olvashatják.
1. Almás-sütőtökkrémleves - pirított tökmaggal
2. Szőlős sertéskaraj - hercegnőburgonyával
3. Mézes-Diós csirkemell - párolt rizzsel, gyümölccsel
Az Arany Strucc Étterem őszi ajánlata
1. Kőszegi Borleves - szőlőszemekkel tálalva 590 Ft
2. Gesztenye Krémleves - hidegen tálalva 790 Ft
3. Erőleves - Diós daragaluskával 490Ft
4. Szűzfalatkák mustban párolva - vajon futtatott szőlővel, mazsolás rizskörettel 1 890Ft
5. Sertéssült gesztenye mártással - párolt aszalt szilvával, burgonya krokettel 1 590Ft
6. Mézes dióban fürdetett rántott pulyka - burgonyapürével és őszibarackkal tálalva 1 590Ft
7. Pulykamell őszibarack lepedő alatt - Mazsolás rizzsel 1 590Ft
8. Fogas filé borban párolva, szőlővel - Petrezselymes burgonyával 1 890Ft
9. Bundás alma ízes ágyon - Fahéjas cukorral 450Ft
10. Piskótatekercs gesztenyével töltve - Forró vörösboros áfonyamártással 450Ft
Őszi ajánlat a Bécsikapu Étteremben / Angebot für Herbst im Restaurant Bécsikapu
Gesztenyekrémleves tejszínhabbal, pirított mandulával
Kastaniencremesuppe mit Schlag und mit geröstetem Mandeln 490,-
Sütőtökkrémleves pirított tökmaggal, tökmagolajjal
Backürbiscremesuppe mit geröstetem Kürbiskern, Kürbiskernöl 490,-
Libaraguleves háziasan
- kis fazékban 610,-
- csészében 430,-
Hausgemachte Gänseragoutsuppe
-in Kleintopf
-in Tasse
Sült libacomb hagymás-szalonnás törtburgonyával, almás párolt vöröskáposztával 1.990,-
Gänsekeule gebraten mit Zwiebelpresskartoffeln und �"pfelrotkraut
Sült libacomb vadászraguval, pirított burgonyával 1.990,-
Gänsekeule gebraten mit Jägerragout und Bratkartoffeln
Sült libacomb aszalt gyümölcsraguval, krokettel 1.990,-
Gänsekeule gebraten mit Dörrobstragout und Kroketten
Tepsis Libacomb 1.990,-
Gänsekeule im Pfanne
Gesztenyepüré tejszínhabbal 420,- 600,-
Kastanienpüree mit Schlag
Somlói galuska gesztenyepürével
Somloer Nockerln mit Kastanienpüree 490,- 700,-
Gesztenyés palacsinta csokoládé öntettel
Kastanienpalatschinken mit Schokoladenüberguss 420,- 600,-
Bundázott almakarikák aszalt gyümölcsraguval 490,- 700,-
Panierte Apfelschnitten mit Dörrobstragout