Serdülők Box OB

Szeptember 27-30-ig Nagykanizsán rendezték meg a serdülők országos bajnokságát, ahol a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület két fővel vett részt, Buza Rafael,és Buza Rómeó 46 kg-be indultak.

Szeptember 27-30-ig Nagykanizsán rendezték meg a serdülők országos bajnokságát,ahol a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület két fővel vett részt,Buza Rafael,és Buza Rómeó 46 kg-be indultak.
Rafael négy kemény mérkőzést vívott egy Mtk-s,egy taksonyi,egy érdi,míg a döntőben egy kecskeméti ellenfelet győzött le,és lett a 46 kg országos bajnoka.
Rómeó a sorsolásnak köszönhetően a 8 között kezdhetett,erőnyerő volt,de a negyeddöntőben egy szoros mérkőzésen sajnos alulmaradt a későbbi második helyezett kecskeméti versenyzővel szemben,így az ötödik helyen végzett.
-Elégedett vagyok versenyzőim teljesítményével! Rafael feltette a koronát az éves teljesítményére,hiszen korosztályának első éves versenyzőjeként sikerült megnyernie a bajnokságot,négy kemény mérkőzéssel .Idén 19 meccse volt már,ebből egyszer kapott ki,és az is az Európa-Bajnokságon volt.Kiderült idén róla,hogy jól bírja a sorozatterhelést,és a nemzetközi porondot is.
Rómeó sokat fejlődött az elmúlt időben,két hónappal ezelőtt döntő fölénnyel kapott ki a kecskeméti sráctól,és most egy hajszálon múlott a győzelme.Egyre határozottabb,és erősebb lesz.
Ügyesek a srácaink,de látjuk a hibákat is,és kijavítjuk azokat,hogy a jövőben még jobbak legyünk.

Varsányi Áron