Szavazzon Plébános Úrra!

Október 15-én lesz a Prima-díjak Vas megyei díjátadója. A közönségszavazatokat október 8-tól október 15-én reggel 8 óráig fogadják. A jelöltek között szerepel Horvátzsidány plébánosa: Dumovits István is. Kérjük, adja rá a szavazatát! Minden számítógépről naponta egyszer ezt megtehetik.

A szavazás menete. A www.vaol.hu honlapon nyissuk ki a Hírek lapfület. Majd lefelé haladva meg kell keresni a PRIMA közönségszavazás hírt, és rá kell kattintani a „A közönségszavazás. Ki kapja az idei Prima-díjat” szövegre. Ezt követően megjelennek a jelöltek, amelynek a végén ott van a szavazólap. Kérjük, jelölje be Dumovits István plébános úr nevét. Az elküld gombra történő kattintás előtt adja meg az e-mail címét.
Dumovits István plébános úr 41 éve szolgálja térség közösségének ügyét, szavai szerint az eredményeket közösen hozták létra a hívőkkel és a nem hívőkkel. A Peresznyén lévő szülői házát múzeum céljaira ajánlotta fel. A Peruska Mária emlékhely meglapítója és őrzője. Talán nincs, nem is lehet a térségben élő olyan ember, aki a plébános úr jóságával ne találkozott volna.
(Kőszeg és Vidéke újság alapján)