SZINEK, FORMÁK

A kőszegi Csók István Művészkör Júniusi vendégei a Balaton Art művészcsoport három tagja, Börner Csák Ildikó, Halász Piroska és Papp Márta Ilona festőművészek alkotásaiból nyílik kiállítás 2015 június 6-án, 17 órakor , SZINEK, FORMÁK címmel, a Hotel Írottkő aulájában.A tárlatot Básthy Béla Kőszeg város alpolgármestere nyitja meg.

A kőszegi Csók István Művészkör Júniusi vendégei a Balaton Art művészcsoport három tagja, Börner Csák Ildikó, Halász Piroska és Papp Márta Ilona festőművészek alkotásaiból nyílik kiállítás 2015 június 6-án, 17 órakor , SZINEK, FORMÁK címmel, Kőszegen a Hotel Írottkő aulájában.A tárlatot Básthy Béla Kőszeg város alpolgármestere nyitja meg , fellép az országos sikereket elért BE- JÓ táncegyüttes és énekesük Tolnay Veronika.
A vonyarcvashegyi egyesülettel a Csók István Művészkörnek három éve tartó baráti, jó kapcsolata van, amit az is bizonyít, hogy a két egyesület évente rendez kiállítást Kőszegen és Vonyarcvashegyen. A Kőszegiek júliusban két napot töltenek egy kiállítás keretén belül, a balatoni művészeknél. Ezt megelőzően , június 19-én Balatongyörökön vendégeskedik tárlatával a művészkör, június 24- 28-ig pedig az Ólmódon, festőtáborba készítik neves festőművészek irányításával legújabb alkotásaikat, amit majd egy kiállítással zárnak.