SZTRÁJK!

2018. február 15-én (csütörtökön), 16-án (pénteken) és 19-én (hétfőn) 3 napos sztrájkot tartanak a köztisztviselők így, a Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatal zárva tart ezeken a napokon!

Tisztelt Ügyfelünk!
A polgármesteri hivatalokban dolgozó köztisztviselők 2008 óta, 10 (tíz) éve nem részesültek béremelésben, és a kormány tervei szerint 2018-ban sem várható általános bérrendezés. Az önkormányzat saját forrásai terhére ezen kis mértékben tudott változtatni. A 2017. évi sztrájk után a kormány megkezdte az egyeztetést, de ezt 2 forduló után nem folytatta, azóta ajánlat nélkül hallgat. Ezért KÖVETELJÜK A TÁRGYALÁS FOLYTATÁSÁT!
A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) felhívására a 2018. januári 2 napos sztrájk után ismét
SZTRÁJKOLUNK!
2018. február 15-én (csütörtökön),
16-án (pénteken) és 19-én (hétfőn)
3 napos sztrájkot tartunk!
Mivel a köztisztviselők többsége csatlakozott a sztrájkhoz, a sztrájk alatt
a Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatal zárva tart!
Csak a halaszthatatlan ügyeket lehet intézni:
- a sztrájk időtartamán belüli időpontra előzetesen összehívott személyes egyeztetés megtartása;
- a kitűzött helyszíni szemle megtartása;
- ügyfelek részéről a haláleset bejelentésének ügyintézése;
- a sztrájk időtartamán belüli időpontra bejelentett házasságkötésekben való közreműködés;
- az országgyűlési választással kapcsolatos ügyintézés.
Kérjük, értse meg és támogassa akciónkat, hiszen mindez a Hivatal hosszú távú magas színvonalú működése érdekében, településünk lakosainak érdekében is történik. Félő, ha a bérek emelése elmarad, előbb-utóbb nem lesz, aki az ÖNÖK ügyeit elintézze! Sztrájkköveteléseinket megismerheti a www.mkksz.org.hu címen.
KÉRJÜK, TÁMOGASSA AKCIÓNKAT! LEGYEN SZOLIDÁRIS A SZTRÁJKKAL!
Jelezzük, hogy a kormány további hallgatása esetén márciusban folytatjuk a sztrájkot! Megértését, támogatását előre is köszönjük!
Kőszeg, 2018. február 9.
A sztrájkoló köztisztviselők