Tisztújítás az Írottkő Natúrparkért Egyesületben

2021. november 30-án az Írottkő Natúrparkért Egyesület elnöki tisztségében töltött 19 év után lemondott Bakos György elnök. Ennek okán tisztújító közgyűlést hívott össze az Írottkő Natúrparkért Egyesület, ahol egy új elnököt és három új alelnököt választott a tagság. Az új elnökség mandátuma 2022. január 1-től hatályos. Az Írottkő Natúrparkért Egyesület új elnöke Schrott Tamás, gazdasági szakmérnök, környezetvédelmi szakmérnök, méhész. A turizmus-rekreációért felelős új alelnök Bakos Márton, turisztikai-és projektmenedzser. A környezeti tudatosságért és szemléletformálásért felelős új alelnök Illés Péter biológiatanár (Kőszegi Evangélikus Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium), agrármérnök. A vidékfejlesztésért felelős új alelnök Szerdahelyi-Bánó Irén, Nemescsó polgármestere.

A turizmus-rekreációért felelős új alelnök Bakos Márton, turisztikai-és projektmenedzser.
A környezeti tudatosságért és szemléletformálásért felelős új alelnök Illés Péter biológiatanár (Kőszegi Evangélikus Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium), agrármérnök.
A vidékfejlesztésért felelős új alelnök Szerdahelyi-Bánó Irén, Nemescsó polgármestere.
A természetvédelemért felelős alelnök a 2019-es választás óta változatlanul Bogáti András, vállalkozó, túravezető.
Az új elnökség: balról Schrott Tamás, Bogáti András, Szerdahelyi-Bánó Irén, Illés Péter, Bakos Márton.

Gratulálunk a megválasztott új elnökség tagjainak, munkájukhoz sok sikert és kitartást kívánunk!
BAKOS GYÖRGY LEKÖSZÖNŐ ELNÖKNEK EZÚTON IS SZERETNÉNK KIFEJEZNI KÖSZÖNETÜNKET ÉS HÁLÁNKAT 19 ÉVES PONTOS ÉS LELKIISMERETES ELNÖKI TEVÉKENYSÉGÉÉRT! JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.