TRI KIDS CUP 2013.

Az idei évben első alkalommal megrendezett nemzetközi régiós utánpótlás triatlon versenysorozat eredményhirdetésén vett részt a Kőszegi Triatlon és Úszó Klub. Az eredményhirdetésen a legnagyobb létszámmal szerepeltek, nem véletlenül, hiszen az egész éves eredmények alapján a legeredményesebb klub díját is megkapta a Kőszegi Triatlon Klub.

Letöltések
TRI KIDS CUP 2013.
TRI KIDS CUP 2013.
FOR CENTROPE REGION
(Eredményhirdetés – Neusiedl am See – 2013. november 16.)

Az idei évben első alkalommal megrendezett nemzetközi régiós utánpótlás triatlon versenysorozat eredményhirdetésén vett részt a Kőszegi Triatlon és Úszó Klub.

Az eredményhirdetésen a legnagyobb létszámmal szerepeltünk, nem véletlenül, hiszen az egész éves eredmények alapján a legeredményesebb klub díját is megkaptuk.

A versenysorozat aquatlon (úszás – futás), duatlon (futás – kerékpár – futás) és triatlon (úszás – kerékpár – futás) versenyekből állt. Nyolc versenyt rendeztek Ausztriában és egy versenyt Magyarországon (Kőszeg, duatlon). Az eredményhirdetésen a korosztályok első öt helyezettjét díjazták. A Kőszegi Triatlon és Úszó Klub versenyzői szinte minden kategóriában díjazottak voltak.

A sorozatban 3 versenyzőnk 1. helyezett, 4 versenyzőnk második helyezett 2 versenyzőnk 3. helyezet lett, míg több negyedik, ötödik és hatodik helyezett versenyzőnk is lett.

A sorozat záró ünnepségén a szervezők kiemelték a kőszegi verseny rendezésének magas színvonalát, jó hangulatát, és a város szépségét a versenypálya vonalának látványos kijelölését.

A sikeres kezdés miatt egyre több helyszín szeretne csatlakozni a sorozathoz, bár jövőre már 12 verseny helyszín lesz, így is több helyszínt kellett visszamondani.

A Kőszeg Kids Duatlon 2014-ben a sorozat záró versenye lesz szeptember 13-án (szombaton)!

Itt szeretném megköszönni a gyerekeknek, klubtagoknak, szülőknek, a városnak, rendőrségnek, hogy ilyen jó a megítélésünk ez által a verseny által is, mind a magyar, mind az osztrák versenyzők, családtagok felől! Az idei versenyünk után a határon innen és túl is azt a visszajelzést kaptuk, hogy továbbadják, hirdetik – Kőszegre érdemes Duatlon versenyre is jönni!