Tudomány a kocsmában

Titkok a falak mögött – Tizenegy kőszegi rejtély

A kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI-iASK) a Pannon Egyetemmel közös sorozatának fenti című előadását tartja Mátay Mónika (történész ELTE, kutató FTI-iASK) a Bécsikapu Étteremben 2018. április 23-án, hétfőn, 18.00 órakor.

A kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI-iASK) ezúton meghívja Önöket, a Pannon Egyetemmel közös Tudomány a kocsmában sorozatának

Titkok a falak mögött – Tizenegy kőszegi rejtély c. előadására!Előadó: Mátay Mónika (történész ELTE, kutató FTI-iASK)“Kőszeg épített, néma tanúit, az épületeket szólaltatjuk meg, előhívva a sorsokat, történeteket, amelyeket rejtenek. A makroszkopikus megközelítés mellett érdemes mikro-perspektívából is feltárni a közös múltat, a közösen megélt és átélt eseményeket, ami hozzásegít minket a múlt megértéséhez.”

Helyszín: Bécsikapu Étterem – Kőszeg 9730 Rajnis u. 5.Időpont: 2018. április 23. hétfő 18.00 óraAz eseményt online közvetítjük a www.iask.hu weboldalon és az FTI-iASK Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/iask.hungary).