Turistautat érintő fakitermelés

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. Szombathelyi Erdészete 2022.02.28-ig a Kőszeg 29 A erdőrészletben, az éves erdőgazdálkodási tervében szereplő, az Erdészeti Hatóság által engedélyezett fakitermelést folytat. Az érintett erdőrészleten halad keresztül a kék kereszt turistaút, a Mária Út és az Alpannonia túraútvonal Rőtfalva-Hétvezér-forrás közti sárga jelzésű szakasza. A fakitermelésre figyelmeztető, és az áthaladást a fakitermelés ideje alatt tiltó, két nyelvű táblákat kihelyezték. Az érintett munkaterületen 2022.02.28-ig balesetvédelmi okokból szigorúan tilos és életveszélyes az áthaladás. Térképvázlat az érintett szakaszról (piros körrel jelzett terület):

Turistautat érintő fakitermelés
A Szombathelyi Erdészeti Zrt. Szombathelyi Erdészete 2022.02.28-ig a Kőszeg 29 A erdőrészletben, az éves erdőgazdálkodási tervében szereplő, az Erdészeti Hatóság által engedélyezett fakitermelést folytat.
Az érintett erdőrészleten halad keresztül a kék kereszt turistaút, a Mária Út és az Alpannonia túraútvonal Rőtfalva-Hétvezér-forrás közti sárga jelzésű szakasza. A fakitermelésre figyelmeztető, és az áthaladást a fakitermelés ideje alatt tiltó, két nyelvű táblákat kihelyezték.
Az érintett munkaterületen 2022.02.28-ig balesetvédelmi okokból szigorúan tilos és életveszélyes az áthaladás.

Térképvázlat az érintett szakaszról (piros körrel jelzett terület):