Új honlap

Csütörtökön, 2018. június 21-én, a kora délutáni órákban átállítjuk honlapunkat. Az átállás ideje alatt, lehet, hogy néhány funkció nem a megszokott módon fog működni, vagy nem lesz elérhető. Az átállás után a jól ismert tartalmakat, a jól ismert módon ezután is megtalálják.

Kedves Kőszegi Honlaplátogatók!Csütörtökön, 2018. június 21-én, a koradélutáni órákban átállítjuk honlapunkat.

Az átállás ideje alatt, lehet, hogy néhány funkció nem a megszokott módon fog működni, vagy nem lesz elérhető.Az átállás után a jól ismert tartalmakat, a jól ismert módon ezután is megtalálják.

Emellett, jelentős új tartalmakkal bővül és új formátummal is szépül honlapunk.Mindez annak érdekében történik, hogy Önöket jobban ki tudjuk szolgálni, és hogy azok az olvasók is könnyen megtalálják a számukra érdekes híreket, információkat, akik vendégként készülnek, vagy turistaként érkeznek Kőszegre! Őket, ahogy a városban, úgy a város honlapján is barátsággal fogadjuk.Kérjük, engedjék meg, hogy ezúton is megköszönjük a honlap megújításában résztvevő szervezetek, intézmények, vállalkozások és magánszemélyek nagyszerű segítségét!

Természetesen egy honlap fejlesztése folyamatos munka. Folyamatosan dolgozunk azokon a részleteken, amelyek még nem kerültek a helyükre vagy továbbfejlesztést igényelnek.

Kérjük, hogy a honlappal kapcsolatos javaslataikat, bejelentéseiket a honlap@koszeg.hu címre küldjék meg részünkre.Reméljük, megújuló honlapunk elnyeri tetszésüket, és továbbra is hűséges olvasóként számíthatunk Önökre!Pócza Zoltán, honlap üzemeltető, igazgató

Győrffy Gábor, turisztikai menedzser, a turisztikai honlap-rész felelőse