Újra pofonoktól volt hangos Kőszeg!

2020. 08.28-án és 29-én ismét az ökölvívás uralta Kőszeg város Főterét a XII. Ostrom Kupán! Összesen 34 egyesület 164 ökölvívója csapott össze 78 éles és 16 edzőmérkőzésen a két nap során egymással, utánpótlás korcsoporttól az elit korcsoportig fiúk és lányok vegyesen.

A versenyzők között 14 Fitt-Boxos bunyós is ringbe lépett a hazai közönség előtt, akik kivétel nélkül mindannyian szépen teljesítettek. A mérkőzések mellett sor került ökölvívó bemutatóra is, amelyen mindenki kipróbálhatta a sportágat, aki kedvet kapott hozzá. A szombati nap zárásaként pedig ellátogatott a rendezvényre Katona Olivér, a csodálatos kis harcos, aki mindenkinek könnyeket csalt a szemébe, amikor kezelése eredményeinek köszönhetően a közönség előtt tette meg első néhány lépését!

Örülünk, hogy ezúttal is ennyire színvonalas és jó hangulatú rendezvényt tudtunk létrehozni! Különösen nagy figyelmet kapott az idei Ostrom Kupa, mivel a hosszú kihagyás után ez volt az első nagyobb, több napos ökölvívással kapcsolatos megmérettetés hazánkban, így az ország minden tájáról érkeztek a versenyzők, hogy megmutathassák tudásukat. Mindez nem sikerült volna a támogatóink nélkül, akiknek ezúton is szeretnénk köszönetet mondani!
Bízunk benne, hogy most már folyamatosak lesznek a versenyek, így rendületlenül készülünk a közelgő összecsapásokra!!
Varsányi Áron