Utazás 2016.

A 39. budapesti Utazás Kiállításon Vas megye két Kiváló Európai úti célja, azaz a nemzetközi EDEN-díjjal kitüntetett térsége a Magyar Turizmus Zrt központi standján, Magyarország többi EDEN-díjas régiójával együtt kapott megjelenési lehetőséget. Itt képviselte a térség turisztikai/ökoturisztikai, gasztro- és kulturális kínálatát Kőszeg és az Írottkő Natúrpark is.

A 39. budapesti Utazás Kiállításon a Vas megyei kiállítók nagy része a Nyugat-dunántúli standon szerepelt, külön Szombathely, kiemelten a Szent Márton év kapcsán.
Vas megye két Kiváló Európai úticélja, azaz a nemzetközi EDEN-díjjal kitüntetett térsége a Magyar Turizmus Zrt központi standján, Magyarország többi EDEN-díjas régiójával együtt kapott megjelenési lehetőséget (Hortobágy, Tisza-tó, Mecsek, Kaposvár, valamint a Mecsek Zöldút). Itt képviselte a térség turisztikai/ökoturisztikai, gasztro- és kulturális kínálatát az Őrség, Kőszeg és az Írottkő Natúrpark is. A színes és új kiadványok és remek programok reméljük utazásra csábítják a potenciális vendégeket, akiket az egész megye nagy szeretettel vár.