Városi Múzeum és Könyvtár közleménye

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a 194/2021. (IV.26.) Korm. rendelet szerint a Kőszegi Városi Múzeum és Könyvtárban a járványügyi védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldását a következőképpen tervezzük megvalósítani:

Közlemény a védelmi intézkedések fokozatos feloldásával kapcsolatban

Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy a 194/2021. (IV.26.) Korm. rendelet szerint a Kőszegi Városi Múzeum és Könyvtárban a járványügyi védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldását a következőképpen tervezzük megvalósítani:

A négymilliomodik COVID-19 elleni védőoltás első dózisának beadását követően, legkorábban 2021. május 4-én, kedden újra megnyitjuk könyvtári részlegeinket a védettségi igazolvánnyal rendelkező (és a felügyeletük alatt lévő kiskorú) használók előtt.
A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező olvasóink számára továbbra is biztosítjuk az ún. "Kapualja" kölcsönzés lehetőségét.

Egyelőre keddtől péntekig 10-15 óráig várjuk látogatóinkat.
Kedden, csütörtökön, pénteken védettségi igazolvánnyal rendelkezők kölcsönözhetnek, szerdán viszont csak "Kapualja" kölcsönzésre lesz lehetőség.

Az újranyitással egyidejűleg szükséges a lejárt olvasói tagságok érvényesítése, amelyre a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek az olvasószolgálati pultoknál, a "Kapualja" szolgáltatást igénybe vevőknek pedig a bejáratnál lévő kollégánál lesz lehetőségük.
Továbbra is kötelező a maszk és a fertőtlenítő használata és a távolságtartás is.
Az előírt szabályozások betartását a könyvtár munkatársai kötelesek és jogosultak ellenőrizni.
A védettségi igazolvány csak a személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt érvényes.

Tehát a használat feltétele:
- védettségi igazolvány és személyazonosításra alkalmas igazolvány
- maszk használata

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

Révész József
igazgató=