VI. Egri Küzdelmi Nap

2020. szeptember 5-én 9 Fitt-Boxos bunyós látogatott el Egerbe, ahol edzőmérkőzések során bizonyíthatták tudásukat.

Az összecsapások eredménye mivel edzőmérkőzésekről volt szó, így minden esetben döntetlen lett, ez viszont nem gátolta a srácokat, mindannyian apait-anyait beleadva szálltak harcba ellenfeleikkel! Rutinszerzés céljából kiváló lehetőségnek bizonyult a rendezvény versenyzőink számára!
Az egri küzdelmeket követően 09.12-én ökölvívóink közül öten Nagyberkibe utaztak, ahol a XII. Szalacska Kupa során léphettek kötelek közé.
> Gombai Dominik utánpótlás 46kg-ban vívott bemutató mérkőzést, amelyen nagyon szépen helytállt.
> Ujhelyi Barna serdülő férfi 57kg-ban ügyesen és kitartóan bokszolt, azonban nem tudod felülkerekedni ellenfelén, így ezüstérmet szerzett.
> Lukács Tifani (Büki Szakosztály) ifjúsági női 57kg-ban sajnos sérülés miatt kénytelen volt feladni a küzdelmet, így ő is ezüstéremmel térhet haza.
> Jankó Krisztián elit férfi 69kg-ban bravúros bunyójának köszönhetően aranyérmet érdemelt ki.
> Kiss Áron sajnos ellenfél nélkül maradt, így ő edzőmérkőzéseken fejleszthette tudását, illetve az éles mérkőzéseken szurkolt csapattársainak.
>
> Minden versenyzőnk rendkívül szépen teljesített a megmérettetéseken! A hibáikon dolgozunk, az erősségeiket pedig még inkább fejlesztjük a továbbiakban is! Hajtunk tovább keményen, hiszen közelednek a Magyar Bajnokságok, amelyeken az eddigi évekhez hasonlóan idén is szép eredményeket szeretnénk elérni!
Varsányi Áron