X. Jurisics Kupa - Jótékonysági Boxgála

Két napig ismét az ökölvívásé lesz a főszerep Kőszeg városának főterén!
Május 31-én és június 1-jén kerül megrendezésre a Boxgála, illetve a “Mozdulj Kőszeg! - Testnevelés óra Erdei Zsolttal Kőszegen" program!

Két napig ismét az ökölvívásé lesz a főszerep Kőszeg városának főterén!

05.31.-én és 06.01.-én kerül megrendezésre a X. Jurisics Kupa - Jótékonysági Boxgála, illetve a “Mozdulj Kőszeg! - Testnevelés óra Erdei Zsolttal” Kőszegen!

05.31.-én 11:00-kor a “Mozdulj Kőszeg!” elnevezésű program keretein belül kicsik és nagyok részt vehetnek egy testnevelés órán, amelyet nem más, mint Erdei Zsolt tart majd. Egy kis bemelegítés, kocogás és kvízjáték várja a Kőszeg főterére kilátogatókat!

05.31.-én 15:00-kor pedig kezdetét veszi a X. Jurisics Kupa - Jótékonysági Boxgála, ahol az ország különbőző pontjairól érkező bunyósok mellet négy nemzet felnőtt válogatott ökölvívói csapnak össze egymással!!

A mérkőzések kezdési időpontja:

05.31. péntek:

15:00 ökölvívó mérkőzések
17:00 elit válogatott mérkőzések
06.01. szombat:

14:00 ökölvívó mérkőzések
16:00 elit válogatott mérkőzések
A belépés díjtalan, de a rendezvény ideje alatt a kihelyezett adománygyüjtő urnákba felajánlásokat elfogadunk, melyekkel Katona Olivér gyógykezelését támogatjuk!!

(Rossz idő esetén a tornaóra és a verseny a Béri Balogh Ádám Általános Iskola tornatermében kerül megrendezésre)

A két napos rendezvény nem csak a bokszról, de a jótékonykodásról is szól!

Katona Olivér gyógyulásának elősegítése érdekében a verseny fő támogatójaként a Rádió 1 Szombathely licitálásra bocsájtott 1 db bokszkesztyűt és 1 db válogatott pólót, melyeket Erdei Zsolt, Balzsay Károly és az olimpiai bajnok Gedó György dedikált!!

A licitálásra a Rádió 1 Szombathely hivatalos facebook oldalán elhelyezett poszt alatt kommentben már most is, illetve a verseny ideje alatt a helyszínen lesz lehetőség!!

A licitből befolyt összeget Olivér és családja kapja meg!

Segítsünk együtt!!