XIII. Citistar Díjátadó Gála

2015. október 24-én már tizenharmadik alkalommal került megrendezésre a Citistar Selencion Díjátadó Gála a szombathelyi Tóvendéglőben Németh Imre és Némethné Máté Ilona szervezésének köszönhetően.

A Citistar Selencion célja, hogy a kiválasztott szakemberek, díjazott vállalkozások és üzletemberek mellett felhívja megyénk lakosságának figyelmét azokra az alapító vállalkozásokra és vezetőikre is, akik önzetlen, segítőkész munkájukkal a megye gazdasági életének fellendítésében meghatározó szerepet játszanak. A Citistar szelleméhez társul a művészet, a közélet, a pedagógia, a sport, a felnövekvő generációk, az üzletemberek, a szakmák kiválóságainak maradandó életműve. A Citistar Selencion célja, hogy az emberek elismertsége, megbecsülése a társadalom minden rétegében erősödjön. Ez alkalommal is több kőszegi és környékbeli szakember, pedagógus és ifjú tehetség vehetett át elismerést:
- Az ÉV MESTERE 2015 DÍJ-at ifj. Derdák Gusztáv asztalosmester,
- Az ÉV FIATAL TEHETSÉGE 2015 DÍJ Ezüst Csillagát kapta Tolnay Veronika, a BE-JÓ Táncegyüttes többszörös országos és EB-arany minősítésű énekese
- s végül, de nem utolsósorban a TOP CSÚCSPÁLINKÁK 2015 DÍJ Ezüst Csillagát vehette át Reményi Tibor, velemi vállalkozó alma pálinkájáért.