Zenés nemzetközi Írottkő csúcstámadás

Májusban teljes díszében mutatja meg magát Kőszeg és az Írottkő Natúrpark csodálatos természeti világa. A hónap természetjáró csúcspontja a május 26-i, szombati, nemzetközi zenés Írottkő csúcstámadás lesz az alpannonia® túranapon.

Zenés nemzetközi Írottkő csúcstámadás

Májusban teljes díszében mutatja meg magát Kőszeg és az Írottkő Natúrpark csodálatos természeti világa. A hónap természetjáró csúcspontja a május 26. szombati, nemzetközi zenés Írottkő csúcstámadás lesz az alpannonia® túranapon.


Erre pontosan 30 évvel az első újabb kori, közös osztrák-magyar Írottkő csúcstámadás után kerül sor. A kilátónál, remélhetően többen ott lesznek a 30 évvel ezelőtti történelmi esemény résztvevői közül is. Mellettük, már tudható, ezernél is több osztrák és magyar természetjáró izgalmas találkozása vár a résztvevőkre a csúcson! A vezetett gyalogtúra indul Kőszegről 8 órakor, Velemből 9 órakor. Ritka lehetőségként, 9 órától ingyenes autóbuszok járnak a Liszt Ferenc utcai autóbusz-pályaudvarról – a Hörmann-forráshoz és vissza, ötször. Találkozzunk 12 órakor az Írottkőn, ahol büfé, megérdemelt fúvószene, áldás, színes nemzetközi társaság és páratlan kilátás várja majd a megérkező családokat és barátokat!