Az Írottkő Natúrpark - Vetélkedő döntője ELMARAD

2020. Április 4. Ingyenes!
Az Írottkő Natúrpark - Vetélkedő döntője ELMARAD
AKTÍVAN A NATÚRPARKBAN – natúrparki vetélkedő 2020
Az Írottkő Natúrparkért Egyesület 2020. áprilisában kilencedik alkalommal hirdette meg natúrparki vetélkedőjét. 2012-ben az Írottkő Natúrpark megalakulásának 15. évfordulója adott apropót arra, hogy vetélkedősorozatot indítsunk. „Minél többen minél többet” ez a szlogen, mely összefoglalja célunkat: minél szélesebb körben ismerje meg a lakosság, a diákság a natúrpark természeti és kultúrtörténeti értékeit. Célunk, hogy a natúrparki alapismeretek mellett gyakorlatban is vegyenek részt a vetélkedőre jelentkezők a natúrparki programokban, társadalmi akciókban, kovácsolódjanak szoros közösségek, ezáltal is erősödjön a natúrparki identitás.
További információ: Tourinform iroda, 94/563-120


KEDVES NATÚRPARKI VETÉLKEDŐSÖK, KEDVES JÁTÉKOSOK!

TÁJÉKOZTATUNK BENNETEKET, HOGY MEGFONTOLVA A VESZÉLYHELYZET SORÁN TETT ELŐÍRÁSOKAT, AJÁNLÁSOKAT ÉS A MAGYAR NATÚRPARK SZÖVETSÉG ÁLTAL KIADOTT KÖZLEMÉNYT, AZ ÍROTTKŐ NATÚRPARK VETÉLKEDŐJÉNEK 3. FORDULÓJA (AHOL MÉG NEM VOLT MEGRENDEZVE, vagy a MEGOLDÁSOK MÉG NEM LETTEK BEKÜLDVE), HELYI DÖNTŐJE ÉS EREDMÉNYHIRDETÉSE KÉSŐBBI IDŐPONTBAN KERÜL MEGRENDEZÉSRE.

EZEKNEK IDŐPONTJÁRÓL ÉRTESÍTÉST FOGUNK KÜLDENI MINDEN ÉRINTETTNEK.

KÖZLEMÉNY
A Magyar Natúrpark Szövetség képviseletében a jelenleg kialakult járványügyi helyzet miatt tájékoztatom a Natúrparkokat, hogy a 2020. április 24-26-ra tervezett ORSZÁGOS NATÚRPARK VETÉLKEDŐ, a mellékelt kormányintézkedés értelmében, elővigyázatossági okokból későbbi időpontban kerül megrendezésre.

A rendezvény új időpontjáról értesítést fogunk küldeni!
koronavirus.gov.hu
Kérem tájékoztassák a további érintett feleket a változásról!
Mindenki megértését köszönöm!
Üdvözlettel: Básthy Béla elnök, Magyar Natúrpark Szövetség

Továbbá értesítünk mindenkit, hogy a KŐSZEGI TOURINFORM IRODÁBAN A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFORGALOM SZÜNETEL. ÜGYELETET TARTUNK, DE KÉRJÜK A VÍRUS TERJEDÉSÉNEK MEGAKADÁLYOZÁSA ÉRDEKÉBEN, TELEFONON VAGY E-MAILBEN KERESSETEK MINKET!
TELEFON: 94/563-120; 94/563-121;
EMAIL: ine@t-online.hu
MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK!

Az Írottkő Natúrpark csapata