Bor-Korzó

2023. Április 29., 18:00 Zwinger, Chernel u. 16.
Bor-Korzó
Bor-Korzó  plakát
Kőszeg legnagyobb exkluzív borkóstoló eseménye. Találkozz a legkiválóbb helyi termelőkkel. Kóstolj és ismerd meg a táj jellegzetességeit. Kőszeg legnagyobb exkluzív sétáló borkóstolója. A Kőszegi Borászok Egyesülete szervezésében 7 pince kínálja a legjobb borait ezen a napon.
A sétáló borkóstoló során a vendégek kőszegi termelők borát ízlelhetik meg. A borászok saját boraikon keresztül mutatják be Kőszeg egyediségét és sokszínűségét a karakteres és komplex száraz boroktól, az üde friss fehér – rozé borokig. Az esemény során a borászok beavatnak a mindennapok rejtelmeibe, mesélnek a borkészítési eljárásokról és történeteiken keresztül betekintést nyerhetünk alkotó mindennapjaikba.

Részt vevő pincészetek:
  • Alasz Pince
  • Jagodics Pince
  • Kampits Családi Pince
  • Láng Pincészet
  • Mándli Borház
  • Stefanich Pincészet
  • Szőlőtermelők és Borértékesítők Szövetkezete
  • Tóth Pincészet
Catering: Mészásó Porta – sajtkülönlegességek, házi készítésű finger food https://www.facebook.com/almos.meszaso

Jegyár:
Online elővételes Normál jegy: mely feljogosítja a belépésre, a kiállító pincészetek borainak kóstolását, pohár használatát 4200 Ft.
Online elővételes Extra jegy: mely feljogosítja a belépésre, a kiállító pincészetek borainak kóstolását, pohár használatát, +4 tételes sétáló sajttál a Mészásó Porta jóvoltávól. 6900 Ft.
Online jegyvásárlás

További információk:
Mobil: +36208248862
E-mail: koszegibor@gmail.com
Web: koszegibor.hu

Jegyértékesítés a COOLTIX jegyrendszeren keresztül. Jegyek a rendezvénytér maximális befogadóképesség függvényében korlátozott számban állnak rendelkezésre.
Helyszíni jegyértékesítés:
Normál jegy: 5000 Ft a rendezvény idején és helyszínén.
A programváltozás jogát a szervező fenntartja.
Amennyiben a rendezvény időpontjában érvényes magyar rendeletek miatt nem kerülhet megvalósításra a rendezvény, úgy a Felek egyeztetnek az előleg későbbi felhasználásáról, vagy visszautalásáról.

Rendezvény támogatói:
Xoda Vasidrink Kft.
iASK Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete
Mészásó Porta
Kőszegi Borászok