Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja

2022. Február 25. Temető, Jurisics vár Ingyenes!
Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja
Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja  plakát
Megemlékezés a temető falán elhelyezett emléktáblánál, majd filmvetítés és beszélgetés a Jurisics Vár lovagtermében a Kőszegi Polgári Kaszinó szervezésében.
Kőszeg Város Önkormányzata, a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház, valamint a Kőszegi Polgári Kaszinó tisztelettel meghívja a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja kőszegi programjaira:
- 17:30: Felvonulás a Jurisics térről a temető falán elhelyezett emléktáblához.
- Megemlékezés és koszorúzás - beszédet mond: Básthy Béla polgármester és dr. Orbán Balázs miniszterhelyettes, államtitkár, valamint a Miniszterelnök politikai igazgatója.

A Kőszegi Polgári Kaszinó sok szeretettel várja az érdeklődőket a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján megrendezett filmvetítésre, majd azt követően pódiumbeszélgetésre és közönségtalálkozóra a film rendezőjével és főszereplőjével, Eperjes Károly Kossuth-díjas színművésszel.
Időpont: 2022. február 25. (péntek), 18:30
Helyszín: Jurisics-vár, Lovagterem.
A belépés díjtalan, de a részvétel az aktuális járványügyi szabályok betartásához és előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a koszegipolgarikaszino@gmail.com e-mail címen lehet.
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.