207/2023. (XI. 30.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata Képviselő-testületének Kőszeg Város Helyi Építési Szabályzatáról szóló 33/2014. (X.3.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: HÉSZ) módosításához szükséges - megalapozó vizsgálat és az alátámasztó javaslat tartalmát meghatározó - főépítészi feljegyzést a melléklet szerinti tartalommal elfogadja.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a HÉSZ 1. pont szerinti módosítása vonatkozásában Kőszeg város településfejlesztési tervét változatlan tartalommal alkalmazza.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a polgármestert, hogy a településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021 (VII.15.) Korm.rendelet 68. § (1) bekezdésnek megfelelő egyszerűsített eljárás során készíttesse el a HÉSZ módosítását az 1. pont alapján a Kőszegfalva területén, a 87-es számú főúttól keletre lévő, Lke-A1/1 kertvárosias lakó övezetbe tartozó tömbök vonatkozásában és a kidolgozott normaszöveget elfogadásra terjessze a Képviselő-testület elé.

Felelős: Básthy Béla polgármester.
Határidő: az 1-2. pont tekintetében azonnal,
a 3. pont tekintetében 2024. március 31.


(A főépítészi feljegyzést lsd. a letölthető formátumban.)