215/2017. (XI. 30.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a polgármestert, hogy a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátására vonatkozó beszerzési eljárást Kőszeg Város Önkormányzatának Beszerzési Szabályzata alapján 2018. január 01. napjától 2018. október 31. napjáig terjedő időszakra folytassa le.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés aláírására azzal, hogy a szerződések megkötését az alábbi együttes feltételek teljesülése esetén támogatja:
Kőszeg Város Önkormányzata és a kiválasztott közszolgáltató között megkötésre kerülő hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződésben kerüljön rögzítésre, hogy amennyiben a közszolgáltató a Kőszegi Városüzemeltető és Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft.-vel kíván alvállalkozói szerződést kötni, úgy a közszolgáltatási és alvállalkozói szerződések aláírására a felek által együttesen és egyidejűleg kerüljön sor és e szerződések időbeli hatálya megegyezik. Amennyiben az így létrejött alvállalkozói szerződés bármely okból megszűnik, azzal egyidejűleg az önkormányzat és a kiválasztott közszolgáltató közti szerződés is megszűnik.

Felelős: Huber László polgármester.
Határidő: 2017. december 10.