103/2019. (VI. 19.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete csatlakozik a 2019. évi Európai Mobilitás Hét kampányhoz, és felhatalmazza Huber László polgármestert a 2019. évi Karta aláírására, ezzel a rendezvényen való regisztrálásra.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete hozzájárul ahhoz, hogy Kőszeg Város Önkormányzata támogatási igényt nyújtson be 1.000.000.- Ft, azaz egymillió forint összegben az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz a 2019. évi Európai Mobilitási Hét, illetve Autómentes Nap rendezvényeihez, és egyúttal felhatalmazza Huber László polgármestert a támogatási igény dokumentumainak aláírására.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri az Írottkő Natúrparkért Egyesületet, hogy a Kőszegi Kerékpáros Egyesülettel közösen szervezzenek programokat az ez évi kampány „a biztonságos gyaloglás és kerékpározás” témáját figyelembe véve, a „Sétálj velünk!” jelmondat köré.
4. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a költségek megelőlegezéséhez szükséges fedezetet az Írottkő Natúrparkért Egyesület részére a 2018. évi támogatás 2019. évben befolyt összegéből biztosítja.

Felelős: Huber László polgármester.
Határidő: azonnal.