7/2022. (I. 13.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a TOP-2.1.3-16-VS1-2021-00024 azonosító számú pályázat keretében támogatást nyert „Kőszeg város belterületi védelmét szolgáló csapadékvíz-elvezető hálózat fejlesztése” című projekt tárgyában előkészített közbeszerzési eljárással kapcsolatban az alábbi döntéseket hozza:
1. A közbeszerzési eljárás megindítható.
2. Megbízása alapján a közbeszerzési eljárás lebonyolítását Dr. Biró Judit felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó [lajstromszám: 00270] végzi.
3. A becsült értéket a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) 28. § (2) bekezdés a) pontjának megfelelően meghatároztuk, azt dokumentáltuk. Az építési beruházás becsült értéke tervezői tételes költségvetés alapján került meghatározásra. A közbeszerzés becsült értéke nettó 204 281 300,- Forint.
4. A Kbt. 76. § (2) bekezdés c) pontja alapján a nyertes ajánlat kiválasztásának szempontja a legjobb ár-érték arányt megjelenítő szempontrendszer.
5. A közbeszerzési eljárás a becsült értékre és az uniós támogatásra tekintettel a Kbt. 117. §-a szerinti tárgyalásokat is magába foglaló, saját szabályok szerint kialakított eljárás alapján kerül lefolytatásra.
6. A közbeszerzési eljárás felelősségi rendje elfogadásra került.
7. Felkérjük az eljárásba bevont szakértőt, hogy az ajánlattételi felhívást és közbeszerzési dokumentumokat töltse fel az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerbe és az eljárást megindító hirdetményt küldje meg a Közbeszerzési Hatóságnak.

Felelős: Básthy Béla polgármester.
Határidő: azonnal.

(Az ajánlattételi felhívást lsd. a letölthető formátumban.)