5/2010. (I. 28.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzata Képviselő-testülete jóváhagyja, hogy közte és az Írottkő Egészségház Ingatlanfejlesztő Kft. között megállapodás jöjjön létre egészségház építése és használata tárgyában. A képviselő-testület egyúttal felhatalmazza Kőszeg Város Polgármesterét, hogy az előterjesztés melléklete szerinti "Együttműködési megállapodás és haszonélvezeti jogot biztosító előszerződés"-t aláírja, az alábbi módosítások átvezetése után:
– Az 5.11. pont kiegészül:
,, Amennyiben az Önkormányzat javára bejegyzésre kerülő haszonélvezeti jog és így az Önkormányzat birtoklási, használati, hasznosítási jogosultsága a hivatkozott 50 év eltelte előtt megszűnik vagy sérül annak ellenére, hogy az Önkormányzat a fent megjelölt felróható, szerződésszegő magatartást nem tanúsította, akkor e szerződés 5. pontjában részletezett hátrányos jogkövetkezmények az Önkormányzattal szemben nem alkalmazhatóak.
– a 6.2. pont kiegészül:
,,Amennyiben – nem az Önkormányzatnak felróható okból – meghiúsul az Önkormányzat jelen pontban hivatkozott tulajdonszerzése, akkor az Önkormányzat ugyanezen feltételekkel, 1 euro vételárért jogosult megvásárolni a felépítményben lévő, gyógyszertárként kialakításra kerülő ingatlant. Ez utóbbi esetben se mentesül azonban a beruházó az Önkormányzat tulajdonszerzésének meghiúsulása miatt keletkező kár megtérítése alól.

Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős: Dr. Bakács Nóra jogtanácsos.
Határidő: azonnal.