31/2010. (II. 23.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a társulási megállapodás VI. fejezet 6.2.2. pont módosítását 2010. március 1.-től az alábbiakra módosítja:

"A társulás által fenntartott oktatási és nevelési intézmények normatív támogatáson felüli működtetési, valamint ingatlanon kívüli fejlesztési kiadásait Horvátzsidány, Kiszsidány, Ólmod, Peresznye és Kőszeg Önkormányzatai ellátotti létszám arányában viselik, mely vonatkozik a tagiskola-megszüntetés esetére is.
Amennyiben a Peresznyei Tagóvoda, a Horvátzsidányi Tagóvoda, valamint a Horvátzsidányi Tagiskola költségeit az előbbiekben leírtak szerint nem fedezi a mikrotérség önkormányzatai által befizetett önkormányzati hozzájárulás és az egyéb bevételek (pl. nemzetiségi iskolák támogatása) úgy a különbözet finanszírozását Horvátzsidány, Kiszsidány és Ólmod községek ellátotti létszám arányában viselik. Az önkormányzatok között a mindenkori költségvetési normatíva igényléséhez felhasznált létszám szerinti megbontásban történik a költségvetési igény biztosítása."

Felelős: Huber László polgármester.
Határidő: 2010. március 1.