Jegyzőkönyv: 2010. November 2., Kedd, 17:00 óra, Városháza tanácskozó terme: rendkívüli, nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Jegyzőkönyv letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Jegyzőkönyv nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
939/21/2010. szám
J E G Y Z Ő K Ö N Y V


Készült Kőszegen, Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete által, 2010. november 2-án, 17 órai kezdettel, a Városháza tanácskozó termében megtartott rendkívüli, nyilvános ülésről.

Jelen vannak:
Básthy Béla alpolgármester,
Giczy József, Keszei Balázs, Kiss Péter, Kiss Zoltán, Simonits Zsolt és Táncsics András képviselő (7 fő).

Igazoltan van távol:
Huber László polgármester, Gyarmati Kálmán, Rába László (3 fő).

Tanácskozási joggal vannak jelen:
Dr. Zalán Gábor aljegyző, Sőbér Aurélia pénzügyi osztályvezető, Ujvári Csaba közbeszerzési ügyintéző valamint Horváthné Kutasi Mária, a gimnázium igazgatója.

Básthy Béla alpolgármester üdvözli a rendkívüli ülésen megjelenteket és megállapítja, hogy a képviselő-testület ülése határozatképes. Kérdezi, hogy a meghívón szerepelő napirendi ponttal kapcsolatban van-e bármilyen más javaslata. Mivel ilyen a képviselők részéről nem hangzik el, szavazásra is bocsátja a napirendet, amit a képviselők 7 igen szavazattal el is fogadnak.


N A P I R E N D:

1. A Jurisich Miklós Gimnázium és Középiskolai Kollégium infokommunikációs technológia fejlesztésére vonatkozó közbeszerzési ügy.
Előterjesztő: Simonits Zsolt, a Bíráló Bizottság elnöke.


Az 1. napirendi pont tárgyalása:

A Jurisich Miklós Gimnázium és Középiskolai Kollégium infokommunikációs technológia fejlesztésére vonatkozó előterjesztés csatolva a jegyzőkönyvhöz.

Básthy Béla kérdezi, hogy igényli-e valaki, hogy a rövid szóbeli felevezetés előzze meg a napirend tárgyalását, de mivel ilyen igényt a képviselők nem jeleznek, átadja a szót a Bíráló Bizottság elnökének.

Simonits Zsolt szóbeli kiegészítésében elmondja, hogy a budapesti cég, az ICT Systems Zrt. visszavonta a felülvizsgálati kérelmét, így a bizottság egyhangúlag az I. határozati javaslatot ajánlja elfogadásra, tehát a Pencom Technika Kft.-t javasolja ismét nyertesnek megjelölni.

[Dr. Mátrai István és Váradi Szilárd 17.05 órakor megérkezett az ülésterembe, így a képviselő-testület létszáma 9 fő lett. Ezzel egyidőben Básthy Béla kéri még, hogy a hivatal gondoskodjon a tanácskozó teremben lévő székek átvizsgálásáról és a szükséges javításukról.]

Kérdés:

Básthy Béla kérdezi, hogy megérkezett-e a legutóbbi ülésen említett hiánypótlás határidőre?

Dr. Zalán Gábor szerint igen.

További észrevétel nem hangzik el, így Básthy Béla alpolgármester lezárja a napirend tárgyalását és szavazásra bocsátja a Bíráló Bizottság javaslata szerint az I. határozati javaslatot. A képviselő-testület 9 igen szavazattal az alábbi határozatot hozza:

191/2010. (XI. 2.)
képviselő-testületi határozat

I. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium infokummunikációs technológiai fejlesztése” tárgyában hozott 182/2010.(X. 21.) számú határozatát helybenhagyja, így a lefolytatott egyszerű közbeszerzési eljárás nyertese:
Nyertes ajánlattevő neve:
Pencom Technika Kft.
9700 Szombathely, Szily J. u. 26.
1. Nettó ajánlati összár: 9.733.900,-Ft.
2. Előteljesített napok száma: 23nap.
II. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert az árubeszerzési szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős: Ujvári Csaba az előkészítési munkacsoport vezetője.
Határidő: azonnal.

A határozat meghozatala után dr. Zalán Gábor hozzáfűzi, hogy a képviselő-testület fenti döntése értelmében holnap lejár a szerződéskötési moratórium, így megkötésre kerülhet a szerződés. Végül is formális csupán ez a mai ülés, de az előzetes vitarendezési kérelem miatt szükség volt rá, ugyanis egy esetleges későbbi ellenőrzés érdekében ezt dokumentálni kell. A polgármester úr holnap aláírhatja nyertessel a szerződést és megkezdődhet az eszközök beszállítása az intézménybe.

Keszei Balázs tájékoztatja a képviselőket, hogy holnap a cég már hozza is az interaktív táblákat az intézménybe. Ezúton is megköszöni a polgármesteri hivatalnak a közbeszerzéssel kapcsolatos munkáját.

Végül Básthy Béla alpolgármester 17.10 órakor bezárja a képviselő-testület mai, rendkívüli ülését.


Kelt, mint az első oldalon.





Dr. Tóth László Básthy Béla
jegyző alpolgármester