Jegyzőkönyv: 2011. November 17., Csütörtök, 14:15 óra, Városháza tanácskozó terme: rendkívüli, nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Jegyzőkönyv letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Jegyzőkönyv nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
1013-21/2011. szám

J E G Y Z Ő K Ö N Y V


Készült Kőszegen, Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2011. november 17-én, 14.15 órai kezdettel, a Városháza tanácskozó termében megtartott nyilvános, rendkívüli ülésről.

Jelen vannak:
Huber László polgármester,
Giczy József, Gyarmati Kálmán, Keszei Balázs, Kiss Péter, Dr. Mátrai István, Simonits Zsolt, Táncsics András és Váradi Szilárd képviselő (8 fő).

Igazoltan van távol:
Básthy Béla alpolgármester, Kiss Zoltán, Rába László, Kiss Zoltán és képviselő (4 fő).

Tanácskozási joggal vannak jelen:
Dr. Zalán Gábor aljegyző, Sőbér Aurélia pénzügyi osztályvezető valamint Ujvári Csaba közbeszerzési ügyintéző.

Huber László üdvözli a rendkívüli képviselő-testületi ülés résztvevőit, a pénzügyi bizottság jelenlévő tagjait is, egyúttal köszöni a megjelenést a képviselőknek. Megállapítja, hogy a képviselő-testület ülése határozatképes. Elmondja, hogy a pénzügyi bizottság ülése 14 órakor kezdődött, amelyet megszakítottak a képviselő-testületi döntés meghozatala miatt.
Szavazásra bocsátja a meghívón szereplő napirendi pontot, amit a képviselő-testület kérdés, hozzászólás és más javaslat nélkül, 8 igen szavazattal el is fogadja.

N A P I R E N D:

1. A „Kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – a Jurisics tér térfigyelő rendszerének tervezése és kiépítése” tárgyában beérkezett ajánlatok elbírálása.
Előterjesztő: Simonits Zsolt, a Bíráló Bizottság elnöke.


Az 1. napirendi pont tárgyalása:

A „Kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – a Jurisics tér térfigyelő rendszerének tervezése és kiépítése” tárgyában beérkezett ajánlatok elbírálásáról szóló előterjesztés csatolva a jegyzőkönyvhöz.

Simonits Zsolt szóbeli kiegészítésében elmondja, hogy a Bíráló Bizottság néhány perccel ezelőtt tárgyalta meg az előterjesztést és a határozati javaslatot a képviselő-testület felé elfogadásra ajánlja.

Kérdés:

Dr. Mátrai István is jelen volt a pénzügyi bizottság ülésén, így hallotta Ujvári Csaba szóbeli kiegészítését arról, hogy mi a különbség oka, ez tehát már világos számára. Kérdezi még, hogy a karbantartásra kötendő 5 éves megállapodás benne lesz-e a szerződésben?

Ujvári Csaba szerint 1-2 éves garancia egészen biztosan benne lesz, de a többiről külön kell majd dönteni. Egyelőre készüljön el a térfigyelő rendszer.

További hozzászólás nem hangzik el. A polgármester a határozati javaslat három pontját külön-külön bocsátja szavazásra, amit a képviselők egyhangúlag, azaz 8-8 igen szavazattal fogadnak el.


188/2011. (XI. 17.)
képviselő-testületi határozat

1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – Jurisics tér térfigyelő rendszerének tervezése és kiépítése” tárgyában kiírt egyszerű tárgyalásos közbeszerzési eljárás alábbi ajánlattevőinak ajánlatát érvénytelennek nyilvánítja:
Az érvénytelen ajánlattevők neve, címe és az érvénytelenség indoka:
I.) Ajánlattevő neve: ElitSat Távközlési Zrt.
Ajánlattevő székhelye/címe: 1096 Budapest, Sobieski u. 20-24. fszt.4-5.
Indoka: Az ajánlattevő hiánypótlásra lett felszólítva, azonban a hiánypótlás a megadott határidőig nem történt meg. A korábban megjelölt hiányok azonban későbbi hiánypótlások során már nem pótolhatók. Így a Kbt. 88§. (1) bekezdés f) pontja alapján egyéb módon nem felel meg az ajánlati felhívásban és a dokumentációban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek.

II. Ajánlattevő neve: Multi Alarm Biztonságtechnikai Fejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.
Ajánlattevő székhelye/címe: 1106 Budapest, Fátyolka u. 8.
Indoka: Az ajánlattevő hiánypótlásra lett felszólítva, azonban a hiánypótlás a megadott határidőig nem történt meg. A korábban megjelölt hiányok azonban későbbi hiánypótlások során már nem pótolhatók.
Így a Kbt. 88§. (1) bekezdés f) pontja alapján egyéb módon nem felel meg az ajánlati felhívásban és a dokumentációban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek.

2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása- Jurisics tér térfigyelő rendszerének tervezése és kiépítése” tárgyában kiírt egyszerű tárgyalásos közbeszerzési eljárás nyertesének a Castrum Sec Kft.-t kihirdeti.
Ajánlattevő székhelye/címe: 9800 Vasvár, Mártírok u. 54.
Vállalkozási díj nettó összege (Ft): 7. 161. 652,- Ft
Késedelmi kötbér (nettó ár ajánlati ár %-ban): 1,5
Garancia időtartama (hónap): 12 (Karbantartási szerződéskötés esetén – határozott idejű 5 év – teljes körű garancia
Indoka: mert összességében a legelőnyösebb ajánlatot tette.

3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza Kőszeg Város Polgármesterét a „Kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása- Jurisics tér térfigyelő rendszerének tervezése és kiépítése” vállalkozási szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős:
Ujvári Csaba az előkészítési munkacsoport vezetője.
Határidő: azonnal.


További észrevétel nem hangzik el, így a polgármester 14.30 órakor bezárja a képviselő-testület mai, rendkívüli ülését.


Kelt, mint az első oldalon.




Dr. Zalán Gábor Huber László
aljegyző polgármester