2012. Augusztus 7., Kedd, 14:00 óra, Városháza tanácskozó terme: rendkívüli, nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - Az Alpannónia projekt II. ütem (kiegészítő munkák) és III. ütem eredményhirdetése. (Az anyagot később küldjük.)
2. - „A Jurisich Miklós Gimnázium leány-és fiúkollégiumának felújítása a KEOP-2011-4.9.0 kódszámú épület energetikai fejlesztés megvalósítása ” közbeszerzési eljárás eredményhirdetése és új ajánlattételi felhívás jóváhagyása. (Az anyagot később küldjük.)
3. - Egy mappában a 2012. augusztus 7-i, rendkívüli képviselő-testületi ülés anyagai
2. napirendi pont:
„A Jurisich Miklós Gimnázium leány-és fiúkollégiumának felújítása a KEOP-2011-4.9.0 kódszámú épület energetikai fejlesztés megvalósítása ” közbeszerzési eljárás eredményhirdetése és új ajánlattételi felhívás jóváhagyása. (Az anyagot később küldjük.)

Tisztelt Képviselő-testület!

Az Egyházi kártalanítás okán kapott pénzeszközök felhasználásával kapcsolatban hozott döntés értelmében megterveztettük a Jurisich Miklós Gimnázium és Középiskolai Kollégium, kollégium épületének energetikai korszerűsítését. Az energetikai felújításra a pályázatot benyújtottuk, amely nyert. Mivel a munka értéke eléri és meghaladja a közbeszerzési értékhatárt, ezért közbeszerzési eljárás keretében kívántuk kiválasztani a nyertes ajánlattevőt. A nyílt ajánlattételi felhívás tervezetét a Bíráló Bizottság és a Képviselő-testület jóváhagyása után megküldtük a Közbeszerzési értesítőnek. A hirdetmény megjelent. A dokumentációt 7 Ajánlattevő jelölt vásárolta meg. Az ajánlattételi felhívás tartalmával kapcsolatosan az egyik dokumentációt megvásárló ajánlattevő tisztázó kérdésfeltevést tett fel, amelynek tartalmával az ajánlatkérő egyetértett, ezért kezdeményezte a hirdetmény közbeszerzési értesítőben történő módosítását, amelyről az ajánlati dokumentációt megvásárló valamennyi ajánlattevő jelöltet értesítette.

A Közbeszerzési Hatóság által kezdeményezett szervezeti módosítások (online hirdetmény feladási rendszer és felhasználói név és jelszóváltozás) azonban nem tették lehetővé a hirdetmény határidőben történő módosítását. A határidő lejártakor a kiértesítésünk alapján az ajánlattevők nem tettek ajánlatot, mivel ők az előzetes tájékoztatás szerint az ajánlattételi határidő meghosszabbításáról tudtak. Az ajánlatkérő az eredetileg megadott ajánlattételi határidőig a rendszer hibájából az ajánlattételi felhívás módosítását nem tudta kezdeményezni, ezért a közbeszerzési eljárás lezárása érdekében- mivel a közbeszerzési eljárás az eredmény megküldésével zárul- más megoldás hiányában, az ajánlattételi határidő lejártakor az eljárást a Kbt. 76. § (1) a) pontja szerint eredménytelennek javasolja nyilváníttatni.
Ugyanakkor javasolja egy új ajánlattételi felhívás elfogadását, amely a korábbiakban tett észrevételeket figyelembe veszi és új ajánlattételi határidőt állapít meg.
A hirdetményt a jóváhagyás után azt ismételten a Közbeszerzési Értesítőben kell megjelentetni. A késedelmi kötbér a véghatáridők vonatkozásában a késedelem minden napjára 100.000,-Ft, de összesen legfeljebb 20 napra eső kötbér. Hibás teljesítési kötbér a hiba kiküszöböléséig terjedő időre naponta 100.000,-Ft, de összesen legfeljebb 20 napra eső kötbér.


Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megtárgyalni, és a döntését meghozni szíveskedjen.

Kőszeg, 2012. augusztus 06.

A polgármester nevében:

Ujvári Csaba.
Előkészítési Munkacsoport vezetője





HATÁROZATI JAVASLAT


1.)Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Kőszeg, Jurisich Miklós Gimnázium leány-és fiúkollégiumának felújítása a KEOP-2011-4.9.0 kódszámú épület energetikai fejlesztés megvalósítása ” tárgyában kiírt egyszerű ajánlattételi felhívást eredménytelennek nyilvánítja.
Eredménytelenség indoka: a Kbt. 76. § (1) a) pontja szerint eredménytelen az eljárás mivel nem nyújtottak be ajánlatot.
2.) Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Kőszeg, Jurisich Miklós Gimnázium leány-és fiúkollégiumának felújítása a KEOP-2011-4.9.0 kódszámú épület energetikai fejlesztés megvalósítása ” tárgyában kiírt új egyszerű ajánlattételi felhívást elfogadja és elrendeli a Közbeszerzési Értesítőben való megjelentetését.

Felelős : Huber László polgármester
Hivatali felelős: Ujvári Csaba az előkészítési munkacsoport vezetője.
Határidő: Azonnal

(A felhívás szövegét lsd. a letölthető formátumban.)