2016. Március 8., Kedd, 14:00 óra, Városháza tanácskozó terme: rendkívüli, nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - „Egészségházhoz vezető gyalog- és kerékpárút építése, Temető u. középső szakasz felújítása, gimnázium multifunkciós kosárlabdapálya felújítása, vízelvezető árok átalakítása” tárgyában készült ajánlattételi felhívás.
2. - " Béri Balog Ádám Általános Iskola szennyvízelvezető rendszer és aljzat részleges felújítása és Központi Művészeti Óvoda részleges (hátsó épületrész) felújítása” tárgyában készült ajánlattételi felhívás.
3. - Rendkívüli előterjesztés: Elnökjelölés a Douzelaze elnöki posztjára.
4. - Rendkívüli előterjesztés: Kőszeg Sportjáért Közalapítvány kuratóriumi tag választása.
5. - Egy mappában a 2016. március 8-i rendkívüli képviselő-testületi ülés anyagai.
1. napirendi pont:
„Egészségházhoz vezető gyalog- és kerékpárút építése, Temető u. középső szakasz felújítása, gimnázium multifunkciós kosárlabdapálya felújítása, vízelvezető árok átalakítása” tárgyában készült ajánlattételi felhívás.

Tisztelt Képviselő-testület!

A 2006/2015. (XII.29.) sz. kormányhatározat alapján Kőszeg Város Önkormányzata vissza nem térítendő támogatást nyert az új kőszegi Egészségházat a Rohonci és Deák Ferenc utcával összekötő új gyalogos- és kerékpárút megépítésére, a Temető utca középső szakaszának teljes útburkolatcseréjére és a Jurisics Miklós Gimnázium és Kollégium multifunkciós kosárlabdapálya és vízelvezető árok felújítására.
Mivel az építési beruházás becsült értéke a nemzeti közbeszerzési értékhatárt eléri, ezért szükséges egy egyszerű közbeszerzési eljárás lefolytatása. Mivel a beruházások becsült értéke nem éri el a nettó 100 M forintot a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény 115. § (1) bekezdése lehetővé teszi az eljárás lefolytatását oly módon, hogy az ajánlattételi felhívást négy ajánlattevőnek egyidejűleg közvetlenül küldjük meg.
A csatolt ajánlattételi felhívásban meghatároztuk azokat a pénzügyi–szakmai alkalmassági szempontokat és szerződéses biztosítékokat, amelyek biztosítják a megfelelő szakmai és pénzügyi háttérrel rendelkező építőipari kivitelező cég kiválasztását.
A közbeszerzési eljárásban mindhárom beruházási rész megvalósítására külön-külön is tehetnek ajánlatot a kivitelezők.
A közbeszerzés nyertese a felhívásban meghatározott alkalmassági feltételek teljesítésén túl az összességében legelőnyösebb ajánlatot benyújtó ajánlattevő.

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztéshez csatolt ajánlattételi felhívás és ajánlattételi dokumentáció figyelembe vételével a határozati javaslatot megtárgyalni és a határozati javaslatot elfogadni szíveskedjen.

Kőszeg, 2016. március 7.

A polgármester nevében:


Schlögl Krisztián s.k.
Az előkészítési munkacsoport tagja




HATÁROZATI JAVASLAT

Kőszeg Város Önkormányzata az „Egészségházhoz vezető gyalog- és kerékpárút építése, Temető utca középső szakasz felújítása, Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium multifunkciós kosárlabdapálya felújítása, vízelvezető árok átalakítása” tárgyában készült ajánlattételi felhívást elfogadja, egyben elrendeli az ajánlattételi felhívás megküldését az alábbi ajánlattevőknek:

1. CSÁTÉP KFT.
Székhely: 9737 Bük, 1572 hrsz. Pf.11.
Levelezési cím: 9735 Csepreg, Petőfi S. u. 3.

2. TIA 2002 KFT.
Székhely: 9600 Sárvár, Sótonyi u. 7/B.

3. BIT-ÉP Bt.
Székhely, 1071 Budapest, Dembinszky u. 10. fszt. 2.
Levelezési cím: 9761 Táplánszentkereszt, Fő u. 45/B.

4. SZKENDÓ KFT.
Székhely: 9700 Szombathely, Mérleg u. 2.


Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal

(A mellékleteket lsd. a letölthető formátumban.)