2021. Szeptember 23., Csütörtök, 17:00 óra, Városháza tanácskozó terme: rendkívüli, nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - A 2021. évi közbeszerzési terv módosítása.
1. napirendi pont:
A 2021. évi közbeszerzési terv módosítása.

Tisztelt Képviselő-testület!

Kőszeg Város Önkormányzatnak Képviselő-testülete a 2021. szeptember 16-i rendkívüli zárt ülésén 46/2021. (IX. 16.) számú határozatával elrendelte a „Kőszeg, Várkör Észak (Zsinagóga és Rajnis utca között) parkoló, járda- és útburkolat felújítás, valamint Zrínyi Miklós utca útburkolat- és járda felújítás; Gyöngyös utca útburkolat felújítás; Malomárok utca útburkolat felújítása” tárgyú nyílt közbeszerzési eljárás megindítását.
Adminisztrációs hiba miatt az ott megadott becsült érték és ebből következően az egybeszámított becsült érték helytelenül szerepelt.
A közbeszerzés becsült értéke – helyesen - nettó 231.232.918,- Forint.
Az egybeszámított becsült érték - helyesen: nettó 528.796.401,- Ft.

Fenti indokok miatt szükségessé válik az eljárás megindításáról szóló fenti határozat visszavonása és új, a helyes összegeket tartalmazó határozat meghozatala, valamint ezzel egyidejűleg a közbeszerzési terv vonatkozó sorának módosítása is a fenti összeg figyelembevételével.

Kérjük a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy hagyja jóvá Kőszeg Város Önkormányzata 2021. évi közbeszerzési tervének 5. számú módosítását.

A Kbt. 43.§ (1) bekezdés a) pontja előírja, hogy az ajánlatkérő a közbeszerzési tervet, valamint annak módosítását a terv vagy a terv módosításának elfogadását követően haladéktalanul köteles közzétenni a Közbeszerzési Hatóság által működtetett Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben, valamint az Önkormányzat hivatalos honlapján.

Kőszeg, 2021. szeptember 21.


A polgármester nevében:


Fekete Balázs s.k.
Fejlesztési iroda vezetője

(A mellékletet lsd. a letölthető formátumban.)


HATÁROZATI JAVASLAT

Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Önkormányzat 2021. évi módosított közbeszerzési tervét elfogadja, és egyben elrendeli annak közzétételét a Közbeszerzési Hatóság által működtetett Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben (EKR), valamint az Önkormányzat hivatalos honlapján.




Felelős: Básthy Béla polgármester
Határidő: azonnal