2022. Február 24., Csütörtök, 08:00 óra, Városháza tanácskozó terme: nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - A nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltató kijelölése, a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésének és ártalommentes elhelyezéséről szóló 12/2014. (III. 28.) rendelet felülvizsgálata.
4. - Rendkívüli előterjesztés: A Kőszegi Lóránt Gyula FC műfüves pálya létesítésére vonatkozó pályázata.
4. napirendi pont:
Rendkívüli előterjesztés: A Kőszegi Lóránt Gyula FC műfüves pálya létesítésére vonatkozó pályázata.

Tisztelt Képviselő-testület!

A Kőszegi Lóránt Gyula Futball Club elnöke kéréssel fordult az önkormányzathoz, miszerint pályázatot kívánnak benyújtani a Magyar Labdarúgó Szövetség felhívására műfüves pálya létrehozására és egyben kérik, hogy az önkormányzat előzetes elvi hozzájárulás megadásával támogassa a sportfejlesztési program benyújtását. A 2022. február 17-én megjelent sportfejlesztési program beadási határideje 2022. február 28., így az előterjesztés rendkívüliségét a rendelkezésre álló határidő szűkössége indokolja.
A programban szerepeltetett fejlesztések 100 %-os TAO támogatásban részesülnek, így önerő fizetési kötelezettség nem merül fel. A pálya kialakításának helyszínéül az önkormányzati tulajdonban lévő Lóránt Gyula Sporttelep ingatlant kívánják megjelölni (Hrsz.: 2517/1, 2518). A pályázatban a pálya és öltöző épület kialakítására 250 millió Ft összeget szerepeltetnének.

A pályázati program elérhető az alábbi linkről:
https://tao-palyazatok.mlsz.hu/adat/dokumentum/7995/dokumentumok/sportfejlesztesi-programok-ertekelesi-alapelvei-2022-2023.pdf

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megtárgyalni, és a határozati javaslatot elfogadni szíveskedjen.

Kőszeg, 2022. február 23.

Básthy Béla s.k.
polgármester



HATÁROZATI JAVASLAT
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete támogatja, hogy a Kőszegi Lóránt Gyula Futball Club sportfejlesztési programot nyújtson be a Magyar Labdarúgó Szövetség felhívására. Egyidejűleg elvi hozzájárulását adja ahhoz, hogy nyertes pályázat esetén a fejlesztés a Kőszeg Város Önkormányzatának tulajdonában lévő 2517/1 és 2518 helyrajzi számú ingatlanokon valósuljon meg és egyben felhatalmazza a polgármestert az elvi hozzájárulás aláírására.

Felelős: Básthy Béla polgármester
Határidő: azonnal