2009. Október 8., Csütörtök, 14:00 óra, Városháza tanácskozó terme: rendkívüli, nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Mi történt az ülésen:
Jegyzőkönyv olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - Kőszeg Város 2009. évi út és járda felújítási munkáinak elvégzésére kiírt egyszerű közbeszerzési eljárás eredményének megállapítása.
2. - A Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében belterületi vízrendezés pályázat önrészének a biztosítása
4. - Kőszeg város és a kőszegi kistérség intézményeiben étkeztetési feladatok ellátására vonatkozó közbeszerzési ajánlattételi felhívás elfogadása (együttes ülés keretében)
5. - Sürgősségi előterjesztés: Az Újvárosi Óvoda felújítására vonatkozó pályázat előkészítése
6. - Egy mappában a 2009. október 8-i ülés anyagai
4. napirendi pont:
Kőszeg város és a kőszegi kistérség intézményeiben étkeztetési feladatok ellátására vonatkozó közbeszerzési ajánlattételi felhívás elfogadása (együttes ülés keretében)

Tisztelt Társulási Tanács, Tisztelt Képviselő-testület!

A kőszegi képviselő-testület 2009. szeptember 24-i ülésén a jóváhagyta a Kőszeg Város és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi Társulása, valamint Kőszeg Város Önkormányzata fenntartásában működő közoktatási intézmények, bölcsőde és Szociális Gondozási Központ szociális és intézményi étkeztetésének ellátására irányuló ajánlati felhívást.
Az ülést követően a kistérségi társulás Társulási Tanácsa is megtárgyalta a felhívás szövegét, és abban módosító javaslatokat indítványozott. Ezért szükséges, hogy az anyagot mindkét testület ismét megtárgyalja és hozzon benne döntést.

A közétkeztetésre vonatkozó ajánlattételi felhíváshoz az időközben végzett információgyűjtés/piackutatás, valamint a társulási tanács szeptember 28-i tanácsülése határozata alapján az alábbi módosító javaslatokat kívánjuk előterjeszteni az ajánlattételi felhívásban:

1.
III.2.3) Műszaki, illetve szakmai alkalmasság: Alkalmatlan az ajánlattevő
- Ha nem rendelkezik az elmúlt 3 évben összesen (2006-2007-2008) egy szerződésből származó, minimum nettó 300 millió Ft nagyságrendű köz- és/vagy gyermekétkeztetési referenciával, melyhez diétás étkeztetés is kapcsolódik.
- Ha nem áll rendelkezésére minimum 14 fő szakirányú (4 élelmezésvezető, 10 szakács, ebből 1 fő diétás szakács) képesítéssel és a gyermek/diákétkeztetés terén eltöltött minimum 2 éves szakmai gyakorlattal rendelkező munkatárs, alkalmazott.
2.
VI.3) TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
22.) Érvénytelen az ajánlat, amennyiben az ajánlattevő nem csatolja az ÁNTSZ által leigazoltatott nyilatkozatát arról, hogy rendelkezik, vagy szerződéses jogviszonyban áll más vállalkozással 50 km-es körzetben 1500 adag szabad főzőkapacitással havária esetére.

Az előterjesztésben egy elírási hiba miatt a következők szerint módosul a III. 2.2. Az alkalmasság minimumkövetelménye(i) pont:
Mérleg szerinti eredménye negatív az elmúlt három év (2006-2007-2008) mindegyikében.

Kérem a határozati javaslatnak a fenti módosító javaslatokkal történő elfogadását.

Kőszeg, 2009. október 5.
Huber László
Elnök, Polgármester