2011. Október 13., Csütörtök, 13:30 óra, Városháza tanácskozó terme: rendkívüli, nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Mi történt az ülésen:
Jegyzőkönyv olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - A „Lóránt Gyula Sporttelep sportöltöző és edzőterem felújítása” tárgyában egyszerű ajánlattételi felhívás jóváhagyása.
2. - Egy mappában a 2011. október 13-i, rendkívüli képviselő-testületi ülés anyagai.
1. napirendi pont:
A „Lóránt Gyula Sporttelep sportöltöző és edzőterem felújítása” tárgyában egyszerű ajánlattételi felhívás jóváhagyása.

Tisztelt Képviselő-testület!

Kőszeg város Önkormányzata a Kőszegi Sportklub Lóránt Gyula Sporttelep sportöltöző és edzőterem felújítására pályázatot nyújtott be. melynek bruttó értéke 24.999.031Ft. A támogatás összege 17.990.000, Ft.
A pályázat nyert, azonban az aláírt támogatási szerződés megvalósítására a pályázat kiírója további feltételeket határozott meg a támogatás megvalósítására:
- a támogatott (ajánlattevő) vállalja, hogy a támogatásból megvalósuló beruházás megvalósítása során a támogatási összeg 5%-ának mértékéig (899.950,- Ft ) határozott idejű közfoglalkoztatási jogviszony keretében közfoglalkoztatottakat alkalmaz,
- a támogatott (ajánlattevő) vállalja, hogy beruházás megvalósulása során alkalmazott közfoglalkozásból eredő közvetlen költségek vonatkozásában a közfoglalkoztatáshoz nyújtható támogatásokról szóló 375/2010.(XII. 31) Korm. Rendelet szabályait kell alkalmaznia. A támogatási összeg közfoglalkoztatásra fordított részének elszámolása során figyelembe vehető tételek: bér, járulék, munkaruha, és egyéni védőeszköz, utazási költségtérítés, foglalkozás egészségügyi vizsgálat,
- Az ajánlatkérő (támogatott) a közfoglalkoztatásról kötött határozott idejű szerződést (szerződéseket), valamint a közfoglalkoztatás igénybevételéről szóló Munkaügyi Központ kirendeltségéhez benyújtott munkaigény bejelentőlap valamint a kiközvetítés tényéről szóló kirendeltségi igazolást eredeti példányban a munkaterület átadásakor, de legkésőbb 2011. 11. 30.-áig a belügyminiszternek megküldi. A határidő elmulasztása jogvesztő.
Az engedélyes tervek az előterjesztés megírásának napjáig elkészültek. Mivel a felújítás nagysága meghaladja a Kbt. által meghatározott nemzeti értékhatárt, ezért a nyertes ajánlattevő kiválasztására egyszerű közbeszerzési eljárást kell lefolytatni.
A támogatási szerződésben meghatározottak csak abban az esetben valósulhatnak meg határidőre, amennyiben a Képviselő-testület és a Bíráló Bizottság soron kívüli rendkívüli ülésen hagyja jóvá az ajánlattételi felhívást.
A Közbeszerzési törvény változása lehetővé teszi- mivel az építési beruházás becsült összege nem éri el a nyolcvan millió forintot-, az ajánlatkérő az ajánlattételi felhívást a 249§(1) bekezdés szerinti közzététel helyett legalább három ajánlattevőnek küldje meg egy idejűleg ajánlattételre. Az ajánlattételi határidő minimális időtartama így a felhívás megküldésétől számított tizenötödik nap.
Az előkészítési munkacsoport az ajánlattételi felhívás tervezetét elkészítette.
A lefolytatandó eljárás meghívásos és egyben tárgyalásos eljárás lenne. Ajánlati kötöttség csak a tárgyalás (ok) lefolytatása után jön létre. A bírálati szempontként a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást javasoljuk.
Az Ajánlatkérő az ajánlattevő késedelmes teljesítése esetén napi 2,0% késedelmi kötbért számít fel, a nettó vállalkozási díj összege alapján.
Az ajánlat adásra az alábbi vállalkozók meghívását javasoljuk:
2) Kőszegi Címerpajzs Plusz Kft.
9730. Kőszeg, Liszt F. u. 29.
2) Szárnyasép Kft.
9730. Kőszeg, Várkör 61.II.e. 4.
3) MONTÁZS BAU Kft.
9730.Kőszeg, Rómer F. u.2.


Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megtárgyalni, és a döntését meghozni szíveskedjen.

Kőszeg, 2011. október 13.

A polgármester nevében:

Simonits Zsolt s. k.
a Bíráló Bizottság elnöke








HATÁROZATI JAVASLAT

1.) Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a „Lóránt Gyula Sporttelep sportöltöző és edzőterem felújítása” tárgyában kiírt egyszerű ajánlattételi felhívást elfogadja.
2.) Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elrendeli a „Lóránt Gyula Sporttelep sportöltöző és edzőterem felújítása ” tárgyában kiírt egyszerű ajánlattételi felhívás megküldését az alábbiakban meghatározott vállalkozásoknak.
1) Kőszegi Címerpajzs Plusz Kft.
9730. Kőszeg, Liszt F. u. 29.
2) Szárnyasép Kft.
9730. Kőszeg, Várkör 61.II.e. 4.
3) MONTÁZS BAU Kft.
9730.Kőszeg, Rómer F. u.2.


Felelős : Huber László polgármester
Hivatali felelős: Ujvári Csaba az előkészítési munkacsoport vezetője.
Határidő: Azonnal

(Az ajánlattételi felhívás szövegét lsd. a letölthető formátumban.)