2016. November 10., Csütörtök, 14:00 óra, Városháza tanácskozó terme: rendkívüli, nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1.a - Feladat átvállalási szerződések megkötése a Kőszeg Város és Térsége Társulásban részt vevő tag önkormányzatokkal.
1.b - A Szociális Gondozási Központ alapító okiratának módosítása.
2. - Az I. világháborús sírhelyek és emlékművek felújítására vonatkozó pályázaton való részvétel.
3. - Egy mappában a 2016. november 10-i rendkívüli képviselő-testületi ülés anyagai.
1.a napirendi pont:
Feladat átvállalási szerződések megkötése a Kőszeg Város és Térsége Társulásban részt vevő tag önkormányzatokkal.

Tisztelt Képviselő-testület!

2016. október 27-én megtartott rendes ülésen a képviselő-testület döntött arról, hogy Kőszeg Város Önkormányzata a Család- és gyermekjóléti központot a Kőszegi Szociális Gondozási Központ szervezeti és szakmai szempontból önálló intézményegységeként kívánja tovább működtetni azzal, hogy a Kőszegi Szociális Gondozási Központot – mint intézményt – 2017. január 1. napjától saját fenntartásba kívánja venni. Ehhez szükség volt a társulási megállapodás módosítására is, melyet Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. november 4-i ülésén, Bozsok és Velem községi önkormányzatok képviselő-testületei 2016. november 3-i ülésükön, Horvátzsidány, Kiszsidány, Ólmod és Peresznye községek önkormányzatainak képviselő-testületei 2016. november 7-i együttes ülésükön már elfogadtak. A Lukácsházi Közös Önkormányzati Hivatalhoz tartozó települések képviselő-testületei még nem tárgyalták.

Bozsok községi Önkormányzat Képviselő-testülete és Velem községi Önkormányzat Képviselő-testülete, illetve Horvátzsidány, Kiszsidány, Ólmod és Peresznye községek önkormányzatainak képviselő-testületei döntöttek arról is, hogy az alábbiak szerint kívánnak feladat-ellátási szerződést kötni Kőszeg Város Önkormányzatával:

- Bozsok községi Önkormányzat:
o étkeztetésre,
o házi segítségnyújtásra,
o védőnői ellátásra,
o iskola-egészségügyi ellátás részét képező védőnői ellátásra,
- Velem községi Önkormányzat:
o étkeztetésre,
o házi segítségnyújtásra,
o védőnői ellátásra,
o iskola-egészségügyi ellátás részét képező védőnői ellátásra,

- Horvátzsidány község Önkormányzata:
o család- és gyermekjóléti szolgáltatási feladatokra,
o étkeztetésre,
o házi segítségnyújtásra,
o nappali ellátásra (idősek klubja),
o védőnői ellátásra,
o iskola-egészségügyi ellátás részét képező védőnői ellátásra,
- Kiszsidány község Önkormányzata:
o étkeztetésre,
o házi segítségnyújtásra,
o védőnői ellátásra,
- Ólmod község Önkormányzata:
o étkeztetésre,
o házi segítségnyújtásra,
o védőnői ellátásra,
- Peresznye község Önkormányzata:
o étkeztetésre,
o házi segítségnyújtásra,
o védőnői ellátásra,
o iskola-egészségügyi ellátás részét képező védőnői ellátásra.
Fentiek alapján a szerződés-tervezeteket elkészítettük.

Lukácsháza község Önkormányzatának Képviselő-testülete az előterjesztés elkészítésének időpontjáig még nem döntött, azonban Virág János polgármester úr előzetesen jelezte, hogy Lukácsháza község Önkormányzata család- és gyermekjóléti szolgáltatási feladatokra, továbbá a védőnői ellátásra Kőszeg Város Önkormányzatával feladat-ellátási szerződést kíván kötni. A Lukácsházi Közös Önkormányzati Hivatalhoz tartozó többi település pedig a védőnői ellátásra kíván Kőszeg Város Önkormányzatával feladat-ellátási szerződést kötni. Ezért az erre vonatkozó szerződés-tervezetet is elkészítettük.

Fentiekre való tekintettel kérem, hogy a T. Képviselő-testület, hogy az előterjesztést megtárgyalni és elfogadni szíveskedjenek.

Kőszeg, 2016. november 9.

A polgármester nevében:
Mezei Virág s.k.
az igazgatási és építéshatósági osztály vezetője




I. HATÁROZATI JAVASLAT

1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és a Bozsok községi Önkormányzat között az étkeztetési feladat ellátására kötendő feladat-ellátási szerződést az 1. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és a Bozsok községi Önkormányzat között a házi segítségnyújtás ellátására kötendő feladat-ellátási szerződést a 2. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és a Bozsok községi Önkormányzat között a védőnői és az iskola-egészségügyi ellátás részét képező védőnői ellátásra kötendő feladat-ellátási szerződést a 3. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal




II. HATÁROZATI JAVASLAT

1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és a Velem községi Önkormányzat között az étkeztetési feladat ellátására kötendő feladat-ellátási szerződést az 1. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és a Velem községi Önkormányzat között a házi segítségnyújtás ellátására kötendő feladat-ellátási szerződést a 2. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és a Velem községi Önkormányzat között a védőnői és az iskola-egészségügyi ellátás részét képező védőnői ellátásra kötendő feladat-ellátási szerződést a 3. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal




III. HATÁROZATI JAVASLAT

1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Horvátzsidány Község Önkormányzata között a család- és gyermekjóléti szolgáltatási feladatok ellátására kötendő feladat-ellátási szerződést az 1. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Horvátzsidány Község Önkormányzata között az étkeztetési feladat ellátására kötendő feladat-ellátási szerződést a 2. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Horvátzsidány Község Önkormányzata között a házi segítségnyújtás ellátására kötendő feladat-ellátási szerződést a 3. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
4. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Horvátzsidány Község Önkormányzata között a nappali ellátásra (idősek klubja) kötendő feladat-ellátási szerződést a 4. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
5. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Horvátzsidány Község Önkormányzata között a védőnői és az iskola-egészségügyi ellátás részét képező védőnői ellátásra kötendő feladat-ellátási szerződést az 5. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal




IV. HATÁROZATI JAVASLAT

1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Kiszsidány Község Önkormányzata között az étkeztetési feladat ellátására kötendő feladat-ellátási szerződést az 1. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Kiszsidány Község Önkormányzata között a házi segítségnyújtás ellátására kötendő feladat-ellátási szerződést a 2. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Kiszsidány Község Önkormányzata között a védőnői ellátásra kötendő feladat-ellátási szerződést a 3. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal




V. HATÁROZATI JAVASLAT

1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Ólmod Község Önkormányzata között az étkeztetési feladat ellátására kötendő feladat-ellátási szerződést az 1. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Ólmod Község Önkormányzata között a házi segítségnyújtás ellátására kötendő feladat-ellátási szerződést a 2. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Ólmod Község Önkormányzata között a védőnői ellátásra kötendő feladat-ellátási szerződést a 3. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal




VI. HATÁROZATI JAVASLAT

1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Peresznye Község Önkormányzata között az étkeztetési feladat ellátására kötendő feladat-ellátási szerződést az 1. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Peresznye Község Önkormányzata között a házi segítségnyújtás ellátására kötendő feladat-ellátási szerződést a 2. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Peresznye Község Önkormányzata között a védőnői és az iskola-egészségügyi ellátás részét képező védőnői ellátásra kötendő feladat-ellátási szerződést a 3. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal




VII. HATÁROZATI JAVASLAT

1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Lukácsháza Község Önkormányzata között a család- és gyermekjóléti szolgáltatási feladatok ellátására kötendő feladat-ellátási szerződést az 1. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Lukácsháza Község Önkormányzata között a védőnői és az iskola-egészségügyi ellátás részét képező védőnői ellátásra kötendő feladat-ellátási szerződést a 2. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal




VIII. HATÁROZATI JAVASLAT

Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Gyöngyösfalu Község Önkormányzata között a védőnői és az iskola-egészségügyi ellátás részét képező védőnői ellátásra kötendő feladat-ellátási szerződést a mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Határidő: azonnal



IX. HATÁROZATI JAVASLAT

Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Kőszegpaty Község Önkormányzata között a védőnői ellátásra kötendő feladat-ellátási szerződést a mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal



X. HATÁROZATI JAVASLAT

Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Nemescsó Község Önkormányzata között a védőnői ellátásra kötendő feladat-ellátási szerződést a mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal




XI. HATÁROZATI JAVASLAT

Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Pusztacsó Község Önkormányzata között a védőnői ellátásra kötendő feladat-ellátási szerződést a mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal




XII. HATÁROZATI JAVASLAT

Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Cák Község Önkormányzata között a védőnői ellátásra kötendő feladat-ellátási szerződést a mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal




XIII. HATÁROZATI JAVASLAT

Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Kőszegdoroszló Község Önkormányzata között a védőnői ellátásra kötendő feladat-ellátási szerződést a mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal




XIV. HATÁROZATI JAVASLAT

Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Gyöngyösfalu Község Önkormányzata között a védőnői és az iskola-egészségügyi ellátás részét képező védőnői ellátásra kötendő feladat-ellátási szerződést a mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal

(Valamennyi megállapodás tervezetét lsd. a letölthető formátumban.)