2011. Február 15., Kedd, 14:00 óra, Városháza tanácskozó terme: nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Mi történt az ülésen:
Jegyzőkönyv olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - Kőszeg Város Önkormányzatának 2011. évi költségvetéséről szóló önkormányzati rendelet megalkotása.
2. - Viziközmű létesítmények üzemeltetési szerződésének jóváhagyása.
5. - A Többcélú Kistérségi Társulás társulási megállapodásának módosítása.
6. - Az Innovációs Park Kőszeg Kft. kérelme.
7. - Beszámoló a foglalkoztatási paktum munkájáról.
8. - A művelődési központ érdekeltségnövelő pályázaton való részvétele.
2. napirendi pont:
Viziközmű létesítmények üzemeltetési szerződésének jóváhagyása.

A „Szombathely Megyei Jogú Város szennyvízelvezetési és tisztítási rendszerének fejlesztése” tárgyú, 2003/HU/16/P/PE/021 hivatkozási számú Kohéziós Alap/ ISPA projektben 2010. II. félévében befejeződtek a pénzmaradvány felhasználásához az Európai Unió Bizottsága által jóváhagyott fejlesztések. Erre tekintettel szükséges a 24384/2004 számú, a Szombathely – Kőszeg regionális szennyvízelvezető rendszeren lévő Önkormányzati tulajdonú víziközmű létesítmények (szennyvízcsatorna hálózatok, bővítések, szennyvíz átemelők, szennyvíztisztító bővítés, komposztáló telep) üzemeltetésére 2004. május 28.-án megkötött szerződés létesítményjegyzékének (1/1. számú melléklet) kiegészítése, javítása a szerződés V. 8 pontja értelmében. A jelen előterjesztéshez csatolt 38., 39., 40., és 41., sorszámú táblázatok tartalmazzák az új létesítményekre, berendezésekre, gépekre vonatkozó adatokat, az 1/3. számú melléklet 1. számú módosítása pedig a beruházás során elbontott berendezések selejtezését. Ugyanakkor, a projekt 2010. december 31-i befejezése okán szükségessé vált a szerződés 3. számú mellékletét képező, a VASIVIZ ZRt. és a projektben érintett 35 települési önkormányzat között létrejött Használati díj megállapításáról és a felek közötti elszámolási kötelezettségről készült megállapodás módosítása, valamint egységes szerkezetbe foglalása.

Az előterjesztést megtárgyalta a pénzügyi és a városfejlesztési bizottság, mindkét bizottság a képviselő-testületnek elfogadásra ajánlja.
Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztéshez csatolt 24384/2004 számú üzemeltetési szerződéshez kapcsolódó módosításokat megtárgyalni és a határozati javaslatot elfogadni szíveskedjen.
Kőszeg, 2011. február 11.

A polgármester nevében:

Ujvári Csaba s. k.
ügyintéző

HATÁROZAT JAVASLAT

1./ Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 24384/2004 számú, a Szombathely – Kőszeg regionális szennyvízelvezető rendszeren lévő Önkormányzati tulajdonú viziközmű létesítmények (szennyvízcsatorna hálózatok, bővítések, szennyvíz átemelők, szennyvíztisztító bővítés) üzemeltetési szerződése 1/1. mellékletének 38., 39., 40., 41. számú létesítményjegyzékeit, valamint az 1/3. és 3. számú mellékleteinek módosítását az előterjesztés szerinti tartalommal elfogadja.

2./ A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a módosított melléklet aláírására.
Felelős: Huber László polgármester
Dr. Tóth László jegyző/körjegyző
Határidő: azonnal

(A mellékleteket lsd. a letölthető formátumban.)