2019. Augusztus 1., Csütörtök, 14:00 óra, Városháza tanácskozó terme: rendkívüli, nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Mi történt az ülésen:
Jegyzőkönyv olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - Csónakkikötő üzemeltetési jogának átadásáról, valamint szabadidős sport- és játéktevékenységre szolgáló területhasználatról szóló szerződés jóváhagyása.
2. - Rendkívüli szociális támogatásra pályázat benyújtása.
3. - Zártkerti mintaprogram pályázat benyújtása.
4. - Költségvetési előirányzatok átcsoportosítása.
5. - A 2019-2022. évekre vonatkozó középtávú tervezés keretszámainak jóváhagyása.
6. - Zárt ülés keretében: A „Fenntartható örökség és rendezvény turizmus fejlesztése Kőszegen és térségében” című TOP projekt eszközbeszerzésére vonatkozó közbeszerzési eljárás megindítása.
7. - Zárt ülés keretében: A Kőszeg, Kiss János lakótelep belső tömb parkoló építés II. ütemre (8 parkoló) vonatkozó közbeszerzési eljárás megindítása (az előterjesztést később küldjük).
8. - Egy mappában a 2019. augusztus 1-jei képviselő-testületi ülés anyagai.
1. napirendi pont:
Csónakkikötő üzemeltetési jogának átadásáról, valamint szabadidős sport- és játéktevékenységre szolgáló területhasználatról szóló szerződés jóváhagyása.

Tisztelt Képviselő-testület!

Az alpannonia® plus határon átnyúló projekt keretében 2019 júniusában felújításra került a Csónakázó-tavon található, Kőszeg Város Önkormányzata tulajdonában álló csónakkikötő.
Az előzetes tárgyalások alapján a Kani’75 Kft. (székhely: 9730 Kőszeg, Dr. Ambró Gyula u. 4/2.) vállalja a szabadidős célú csónakáztatási szolgáltatás (vízibicikli és csónak) újraindítását a tavon.
A vállalkozó a felújított csónakkikötőt térítésmentesen használhatja azzal, hogy a szerződésben meghatározott időszakokban biztosítja a szolgáltatást. Minden felmerülő költség a szolgáltatót terheli, beleértve a csónakkikötő karbantartását is (szerződés I. rész).
A szolgáltatás elindításáról a Kőszegi Sporthorgász Egyesülettel, mint a terület (1112/3 hrsz.) haszonbérlőjével több ízben egyeztettünk, az általuk megfogalmazott kérések a szerződés beépítésre kerültek.
A szerződés II. részében foglaltak értelmében ugyanezen vállalkozó a 1112/2 hrsz-ú területet bérleti díj ellenében használatba átvenné azzal, hogy a terület gondozásáról és a 2019 júliusában átadott strandröplabdapálya üzemeltetéséről gondoskodik. Vállalkozó jogosult a területen elhelyezni bármely pihenő- és játszóelemet is, valamint jogosult hangosítással nem járó rendezvényeket lebonyolítani a területen.

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megtárgyalni és a szerződést jóváhagyni szíveskedjen.

Kőszeg, 2019. július 25.

A polgármester nevében:

Németh Ildikó s.k.
városüzemeltetési osztályvezető



HATÁROZATI JAVASLAT


Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kani’75 Kft.-vel (székhely: 9730 Kőszeg, Dr. Ambró Gyula u. 4/2.) és a Kőszegi Sporthorgász Egyesülettel (székhely: 9730 Kőszeg, Kossuth u. 3.) kötendő, üzemeltetési jog átadásáról és területhasználatról szóló szerződést a melléklet szerinti tartalommal jóváhagyja, s egyúttal felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.



Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal