2017. Április 27., Csütörtök, 09:00 óra, Városháza tanácskozó terme: nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Mi történt az ülésen:
Jegyzőkönyv olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - Beszámoló a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház munkájáról.
2. - Beszámoló a Chernel Kálmán Városi Könyvtár munkájáról.
3. - Beszámoló az Írottkő Natúrparkért Egyesület és Tourinform 2016. évi munkájáról valamint 2017. évi munkatervének ismertetése.
4. - Beszámoló a Kőszegi Sporthorgász Egyesület 2016. évi tevékenységéről.
5. - Köznevelési intézmények (óvodák) átszervezésével kapcsolatos és fenntartó váltásával kapcsolatos döntések meghozatala.
6. - Óvodai ellátás biztosítására vonatkozó köznevelési szerződések jóváhagyása.
7. - Beszámoló a 2016. évben végzett gyermekvédelmi tevékenységről.
8. - A hulladékgazdálkodási közszolgáltatással kapcsolatos döntések meghozatala.
9. - „Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatására” vonatkozó pályázat benyújtása a Temető utca felső szakaszának a felújítására.
10. - A jégpályaépítésre vonatkozó használati és ráépítési megállapodás módosítása.
11.a - Vagyonügyek: A Kőszeg, 468/4 hrsz-ú ingatlanra benyújtott vételi szándék.
11.b - Vagyonügyek: A Kőszeg, 2222 hrsz-ú ingatlanrészre benyújtott vételi szándék.
11.c - Vagyonügyek: A Kőszeg, 791 hrsz-ú ingatlanrészre benyújtott vételi szándék.
12. - Jelentések lejárt határidejű határozatokra, beszámoló az átruházott jogkörben hozott döntésekről.
13. - Egy mappában a 2017. április 27-i képviselő-testületi ülés anyagai
14. - Rendkívüli előterjesztés: Elvi hozzásjárulás a Kőszeg 2517/1 hrsz-ú ingatlanon tervezett sportlétesítmény létrehozásához.
15. - Rendkívüli előterjesztés: Tulajdonosi hozzájárulás a Kőszegfalvi SE részére a Rábai Gábor Sporttelep fejlesztéseire.
15. napirendi pont:
Rendkívüli előterjesztés: Tulajdonosi hozzájárulás a Kőszegfalvi SE részére a Rábai Gábor Sporttelep fejlesztéseire.

Tisztelt Képviselő-testület!

A Kőszegfalvi Sportegyesület (a továbbiakban: Egyesület) elnöke Kogler Gábor, és pályázatfelelőse Gyarmati Kálmán az alábbi kéréssel fordult Kőszeg Város Önkormányzatához (a továbbiakban: Önkormányzat).

Az Egyesület és az Önkormányzat között a 2016. szeptember 6. napján felülvizsgált Feladatátvállalási megállapodásban, és az ahhoz kapcsolódó Ingatlanhasználati szerződésben foglaltak alapján az Önkormányzat sportfeladatainak ellátása céljából ingyenes használatra átengedte a tulajdonát képező 0377/26 hrsz-on nyilvántartott Rábai Gábor Sporttelepet (a továbbiakban: Sporttelep) az Egyesületnek.
Az Egyesület a 2017/2018. évre vonatkozóan sportfejlesztési programot kíván benyújtani a Magyar Labdarúgó Szövetséghez, mely program keretében a Sporttelep területén található ingatlant/sportöltözőt szeretnék bővíteni oly módon, hogy a bírói öltöző az előírt követelményeknek megfeleljen, egy további fűtési helyiség kialakításával az épület fűtésének lehetősége biztosított legyen, valamint terveik között szerepel nemenkénti, illetve akadálymentes illemhelyiség kialakítása a közönség számára.
A pályázat benyújtására 2017. április 30-ig van lehetőség.
Az előterjesztéshez csatoltuk az Egyesület kérelmét, valamint az építési engedély kérelemhez tartozó műszaki leírást, és a tervezett fejlesztéseket ábrázoló alaprajzot.
Elnök Úr kérése hogy a pályázat benyújtásához és a nevezett munkálatok elvégzéséhez az Önkormányzat, mint tulajdonos adja hozzájárulását.

Kérem a Tisztelt képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megtárgyalni, és a határozati javaslatról dönteni szíveskedjen.

Kőszeg, 2017. április 24.

A polgármester nevében:

Dr. Zalán Gábor s.k.
jegyző



HATÁROZATI JAVASLAT


Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete hozzájárul, hogy a Kőszegfalvi Sportegyesület a használatában álló Rábai Gábor Sporttelep (Kőszeg, 0377/26 hrsz.) fejlesztése érdekében pályázatot nyújtson be a Magyar Labdarúgó Szövetséghez a 2017/2018.évre vonatkozóan, a Sporttelep területén található ingatlant érintő, építési engedély köteles munkálatok – bírói öltöző fejlesztése, nemenkénti, illetve akadálymentes illemhely kiépítése valamint fűtési helyiség kialakítása - elvégzésére.
A Feladatátvállalási megállapodás megszűnése esetén a programból megvalósuló, az ingatlant érintő értéknövelő beruházásokkal kapcsolatban az Egyesület az Önkormányzattal szemben nem támaszthat igényt.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal