Ha outdoor sportra vágysz, van elképzelésed, de nem mered megvalósítani az álmaidat, jelentkezz és segítünk összehozni a kitűzött hegycsúcsot.

Csúcsrajáró - outdoor sportok szerte az Alpokban

Minden ami a hegyek világával kapcsolatos téli-nyári sport: hegymászás, vadvizi túrák, mountainbike gurulások, sítáborok...





BEMUTATKOZÁS



Csenár Márton
Túravezető
ÖSSV sí és snowboard oktató

A Magyar Hegyivezetők és Hegyi Túravezetők Egyesületének tagja vagyok, ÖSSV / Osztrák minősített sí és snowboard-oktató.

A családommal Kőszegen élünk, mondhatni az Alpok kapujában, így minden nap magamba szívhatom az “alpesi szellő fuvallatát”

Az év nagy részét a hegyekben és a természetben töltöm, télen közel 120 napot vagyok síterepen, tavasszal méhészként folytatom a munkámat, a nyári és az őszi szezonban pedig az Alpok valamelyik vonulatát járom.

Otthon érzem magamat a Hohe Wand sziklafalaitól a Dolomitok vad hegyeinek csúcsáig. Kedvelem a téli kihívásokat és a több napos hágókon, völgyeken át menetelő csúcstúrákat.

Életemet a természetnek szentelem, mint erdész és agrármérnök végzettségű hegyiember.

2007-óta foglalkozok túra szervezéssel és vezetéssel, elsősorban a Bakancsos Vendégház szállóvendégeit kezdtem el pártfogolni, majd jutottunk egyre magasabbra és izgalmasabb helyekre.
Így a repertoárba minden ami a hegyek világával kapcsolatos téli-nyári sport beletartozik. A hegymászás mellett vadvizi túrákat, mountainbike gurulásokat, sítáborokat mind szervezek kizárólag profi kollégákkal!

A Steiermark-i Síszövetség minősített sí és snowboard oktatója vagyok.
Sankt Jakob im Walde sípályán töltöm az egész telet, így a hóval komoly kapcsolatban vagyunk.
Ha outdoor sportra vágysz, van elképzelésed, de nem mered megvalósítani az álmaidat, jelentkezz és segítek összehozni a kitűzött hegycsúcsot...ha nincs felszerelésed, ne csüggedj! Segítek a hiányzó darabokat beszerezni, de egyszerűen bérelheted is nálam a szükséges felszerelést.

Kapcsolat


Csenár Márton, túravezető, ÖSSV sí és snowboard oktató
Cím: H-9730 Kőszeg, Alsó körút 62.B/3.
Telefon: +36703749249
E-mail: csenar.marton@gmail.com
FACEBOOK
INSTAGRAM
YOUTUBE

Tovább a Csúcsrajáró weboldalra

FOTÓK KORÁBBI TÚRÁINKRÓL





  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.