Ízlelje meg Kőszeget, és maradjon még egy éjszakát

Kőszegre látogatna? Szeretettel várjuk :) Segítségül összegyűjtöttük a lehetséges szálláshelyeket, éttermeket és borászatokat hogy könnyen eligazodjon és megtalálja a megfelelőt! Válogathat a natúrparki kézművesek termékeiből, felfedezheti ízeit, formáit.

Interaktív térképünkön nem csak a látnivalókat találja meg, hanem a szálláshelyeket, éttermeket és borászatokat is.
TIPP!
Szállás
A kőszegi és kőszeg környéki szálláshelyek igazán változatos, kényelmes szállást, és legtöbbször nagyszerű kilátást nyújtanak. Itt mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő stílust és minőséget!
Éttermek
Kőszeg változatos gasztronómia élményeket nyújt az idelátogatóknak: autentikus környezetben korabeli ruhákban felszolgált vaddisznósültet, országos népszerűségnek örvendő kebabos sütötte pizzát de akár egy mindenki kedvence csülkös babgulyást is.
Borászatok
Kőszeg egy piciny borrégió, ahol nagy hagyomány és tisztelet övezi a szőlőművelést. Több családi vállalkozásnak köszönhetően egyre nagyobb területeket vonnak be újra a szőlőtermesztésbe, borkészítésbe. Egy település ékszerévé vállhat a bor és az ahhoz kapcsolódó megannyi élmény. Hol máshol lehetne ezt a legjobban élvezni, mint magán a termőhelyen. A borkészítés mellett a városi hagyományok is nagyban alapoznak a borra és a szüreti időszakra.
Kőszegi Bor
A legenda szerint a királyok asztalára került kőszegi bor története a római időkig nyúlik vissza és évszázadokon keresztül a város történetével szorosan összefonódott…
Natúrparki helyi termékek
Helyi kézművesek és termékeik a Kőszegi kistérség – Írottkő Natúrpark területén
Cukrászdák és büfék
Kőszegi cukrászdák és büfék
További ajánlott natúrparki szálláshelyek
Kőszeg környéki natúrpark szálláshelyek
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.