A Kőszegi-hegység legszebb látnivalói: Hétforrás, Óház, Stájer-házak, Kalapos-kövek, Írottkő

Kirándulóhelyek, túraútvonalak

Az Írottkő-Geschriebenstein Natúrparkban rengeteg lehetőség van túrázásra: több országos és regionális túraútvonal, helyi séták és speciális nemzetközi utak, mint az Alpannonia® és a Mária út is itt találkozik. A túrák a Kőszegi-hegység nevezetes kirándulóhelyeit is útba ejtik, mint a Hétforrást, az Óház-kilátót, vagy az Írottkő csúcsát.KATTINTSON IDE A TELJES 2022-ES TÚRALISTA MEGTEKINTÉSÉHEZ!

"... ÉS HA VÁGYOM VÖLGYRE, HEGYRE, TOVÁBB UTAZOM KŐSZEGRE..." - a Vas megyei Weöres Sándort idézem, amikor a Kőszegi-hegységre gondolok. Számtalanszor járjuk férjemmel a hegyet, és Ő már barátként köszönt bennünket. Ezt kívánom minden túrázónak!
Horváthné Korom Zitageológus, alpannoniaR, természet s.n. kincsestár, Természetsn
A kedvelt Kőszeg környéki kirándulóhelyeket számos túraútvonal közvetlenül is érinti. A legfontosabbakat megtalálja a Ne hagyja ki ha Kőszegen jár oldalunkon. Pihenjen meg és élvezze csodálatos értékeinket!  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.