A borászat 1995-ben egy csempeszkopácsi parasztházban kezdte meg intenzívebb fejlődését, előtte a zalabéri szőlőterületükön egy hagyományos földpince és présház adott otthont a borkészítésnek. Később megkezdődött a szőlőterületek bővítése és felújítása, pincebővítés, technikai korszerűsítés (félautomata palackozó, erjesztő tartályok és tárolóedények beszerzése) valósult meg. 2005-től hűtött erjesztési és reduktív technológiát is kezdtek használni. 2006-tól megkezdődött a meglévő szőlőterületek átalakítása, és további területek új fajtákkal történő telepítése.
1500 hl koracél, műanyag és fahordós érlelő- és tárolókapacitásuk folyamatosan bővül.
Évek óta sikeresen szerepelnek a legjelentősebb regionális és országos borversenyeken. 2017-ben a 2016-os évjáratú Cáki Cserszegi Fűszeres boruk bekerült a Nemzeti Borkiválóságok közé.
Borkóstolókat Cákon tartanak. Előzetes bejelentkezés szükséges.

Mándli Borház
Évek óta sikeresen szerepelnek a legjelentősebb regionális és országos borversenyeken. 2017-ben a 2016-os évjáratú Cáki Cserszegi Fűszeres boruk bekerült a Nemzeti Borkiválóságok közé.
Borkóstolókat Cákon tartanak. Előzetes bejelentkezés szükséges.