Garabonciás Pizzéria
A Garabonciás Pizzéria a város szívében helyezkedik el. A festői műemléki környezet, szemben a városházával és a templomokkal idilli hangulatot nyújt a turistáknak és az ott élők számára is.
Tavasszal, nyáron és kora ősszel terasz rész is működik, ami szintén nagyon közkedvelt. Bárhonnan könnyen megközelíthető. A Pizzéria az idelátogató vendégek fogadásának feltételeit fokozatosan és folyamatosan alakította ki, és bővíti a mai napig.

Garabonciás Pizzéria
Cím: Jurisics tér 7.
Telefon: +36 94 360 050
Nyitvatartás:


Megfelelő színvonalú szolgáltatásokkal rendelkezik a vendégek igényeinek kielégítése érdekében. 50 férőhely áll a látogatók rendelkezésére, amit három nyolc személyes boksz, négy négyszemélyes asztal és a bárpult tesz ki.

A Pizzéria elrendezése is a fogyasztók igényeit szolgálja. A vendéglátó egység tevékenységében hűen tükrözi, hogy elsődlegesen nem csak a helyi lakosság igényeinek kielégítése a cél, hanem az idelátogató vendégek is fontosak.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.