Kékfény Étterem és Pizzéria
A Kékfény Étterem a város egyik legismertebb vendéglője, nevét az épület kék színéről kapta. Tavasztól késő őszig egy kellemes terasz teszi még élvezetesebbé a kőszegi főtéren eltöltött időt.
Frissítő, saját készítésű limonádék, hazai minőségi borok, látványos koktélok bő választéka közül válogathat a betérő vendég. A hely egyik különlegessége, hogy itt kapható a Kőszegi Sör, mely egy ritka, kézműves sörkülönlegesség. Az egykor, a városban gyártott sör típúsát, ízét kívánja napjainkban ismét elérhetővé, fogyaszthatóvá és élvezhetővé tenni.

Kékfény Étterem és Pizzéria
Cím: Várkör utca 25.
Telefon: +36 94 360 365 ; +36 70 222 3132
Nyitvatartás:


A minőségi italok mellett ételek bő választéka közül válogathatnak a finom falatokra vágyók. Napi menü, szezonális ajánlatok, házi készítésű hamburgerek és pizzák kaphatók.

A Kékfény Étterem egy kellemes helyszín a nap bármely időszakában egy kávéra, baráti beszélgetésekre, italozásra, de kiváló csoprtos rendezvények lebonyolítására, vagy akár osztálykirándulások, osztálytalálkozók szervezésére is.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.