A pince, ami több mint száz éve épült, közel negyven éve vendéglátóhelyként működik, előbb magánkézben majd a Szőlőtermelő szövetkezet tulajdonában. A szövetkezetnek 5 hektárnyi szőlőterülete van a Kálvária hegy lejtőin, ahol évente 300 hektóliter vörösbor előállításához elegendő Kékfrankos szőlő terem. A borozóban ezt a minőségi száraz vörösbort, valamint egy balatonfelvidéki Rezi termelő kétféle fehérborát - rizlingszilvánit és olaszrizlinget - mérjük.
A választék kiegészítéseként: sörök, üdítők, röviditalok, tea, kávé, rágcsálnivalók is kaphatók, és az a darált cseresznyepaprikával készült ZSÍROSKENYÉR, amiért sok vendégünk rendszeresen visszatér. A hideg téli hónapokban a választék kibővül a vendégeink által kedvelt, régi recept alapján készült FORRALT BOR-ral.
A választék kiegészítéseként: sörök, üdítők, röviditalok, tea, kávé, rágcsálnivalók is kaphatók, és az a darált cseresznyepaprikával készült ZSÍROSKENYÉR, amiért sok vendégünk rendszeresen visszatér. A hideg téli hónapokban a választék kibővül a vendégeink által kedvelt, régi recept alapján készült FORRALT BOR-ral.