Lombkorona tanösvény

Akadálymentes természeti élmények Althodisban és Rechnitzen (Rohonc).

Madártorony - Rechnitz (Rohonc)
Lombkorona tanösvény –Althodis (Ausztria)

Akadálymentes természeti élménnyel várja látogatóit a rohonci fürdőtó mellett található madártorony és az althodisi erdőben lévő csodálatos lombkorona tanösvény. A látnivalók megálmodója és működtetője kerekesszékkel éli mindennapjait, az akadálymentesítés itt tényleg 100%-os!

A rohonci madártorony egy 22 m magas toronyba épített „madárház”. A torony tetejére felsétálunk, közben megcsodálhatjuk a madarak életterét és gyönyörködhetünk a kilátásban. A mozgássérült gyerekeket labirintus és homokozó várja.

Kőszegtől 23 km-re található szintén akadálymentes lombkorona tanösvény az Althodis melletti erdőben várja látogatóit. Az igényesen kialakított fa híd szerkezet felvezet minket a fák lombkoronájához, élmény gazdag látnivalókkal és magyar nyelvű ismertető táblákkal jutalmaz. Vakok és gyengénlátók részére életnagyságú fa állatszobrok teszik teljessé az erdő élményét.

Nyitva tartás április elejétől október végéig 10-17 óráig. felnőtt belépő 6 €.
info: www.wald-und-vogelwelt.at

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.