2018. November 29., Csütörtök, 09:00 óra, Városháza tanácskozó terme: nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1.a - A 2018. évi költségvetésről szóló 2/2018. (II. 16.) önkormányzati rendelet módosítása.
1.b - Beszámoló a 2018. évi költségvetés III. negyedévi teljesítéséről.
2. - A Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatal köztisztviselői 2019. évi illetményalapjának és illetménykiegészítésének megállapításáról szóló önkormányzati rendelet megalkotása.
3. - A helyi adóról szóló 35/2012. (XII. 1.) önkormányzati rendelet módosítása.
4. - A gyermekjóléti ellátási formákról és a gyermekétkeztetésről szóló 8/2014. (II. 28.) önkormányzati rendelet módosítása.
5. - A közterületek elnevezésének rendjéről és a házszám-megállapítás szabályairól szóló 5/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelet módosítása.
6. - Tájékoztató Kőszeg és térsége foglalkoztatási helyzetéről.
7. - Bölcsődei fejlesztési program pályázat benyújtása.
8. - A Központi Óvoda és Bölcsőde Többcélú KIKI létszámbővítési kérelme.
9. - A Szombathelyi Tankerületi Központtal történő megállapodás.
10. - Az „Általános Adatvédelmi rendeletnek - GDPR – való megfeleltetés érdekében szükséges feladatok ellátása az intézmények, valamint a Kőszegi Városüzemeltető Kft. részére megbízási szerződés keretében" tárgyú beszerzési eljárásban eredményhirdetés.
11. - A Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház költségvetési átcsoportosítási kérelme.
12. - Vagyonügy: Döntés sikertelenül értékesített lakásról – Kőszeg, Árpád tér 13. fsz. 3.
13. - Jelentések lejárt határidejű határozatokra, beszámoló az átruházott hatáskörben hozott döntésekről.
15. - Rendkívüli előterjesztés: a fogorvosi feladatok egészségügyi vállalkozás formájában történő ellátásáról szóló megállapodások módosítása.
13. napirendi pont:
Jelentések lejárt határidejű határozatokra, beszámoló az átruházott hatáskörben hozott döntésekről.

Jelentések lejárt határidejű határozatokra, beszámoló az átruházott hatáskörben hozott döntésekről.

(A képviselő-testület 2018. november 29-i ülésére.)

Tisztelt Képviselő-testület!

Szervezeti és működési szabályzatunkról szóló 27/2013. (IX. 27.) önkormányzati rendelet 12. §-a értelmében a lejárt képviselő-testületi határozatokról az alábbi jelentést adom:

Tisztelt Képviselő-testület!

A 166/2018. (IX. 27.) határozatában a képviselő-testület felkérte Huber László polgármestert, hogy a központi orvosi ügyelet ellátására vonatkozó beszerzési eljárást Kőszeg Város Önkormányzatának Beszerzési Szabályzata alapján folytassa le, egyidejűleg elrendelte a szolgáltatás teljesítését biztosító fedezet 2019. évi költségvetésbe történő beépítését.
A határozatra jelenti Mezei Virág igazgatási és építéshatósági osztályvezető, hogy az ellátás beszerzésére vonatkozó ajánlattételi eljárás lezárult. A három érvényes ajánlat közül a Pusztai Eü. Bt. ajánlata került kiválasztásra, így velük lesz megkötve a 2019. 01. 01. és 2019. 12. 31. közötti időtartamra a feladat ellátására vonatkozó megbízási szerződés.

A 168/2018. (IX. 27.) határozatában a képviselő-testület jóváhagyta a Kőszeg Város Önkormányzata valamint a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház között létrejött, a városi közművelődési célú hirdetőeszközök használatát szabályozó megállapodást.
A határozatra jelenti a polgármester úr és az intézmény igazgatója, hogy a megállapodást mindkét fél aláírta.

A 173/2018. (IX. 27.) határozatában a képviselő-testület elrendelte a Kőszeg, Rohonci u. 40/A-1 szám alatti 56 m2 nagyságú iroda megnevezésű ingatlan liciteljárással való értékesítését az értékbecslésben szereplő 7.300.000,-Ft induló vételáron.
A határozatra jelenti Németh Ildikó városüzemeltetési osztályvezető, hogy az első licit eredménytelenül zárult, a második forduló december elejére van meghirdetve.

A 175/2018. (IX. 27.) határozatában a képviselő-testület kinyilvánította szándékát arra vonatkozóan, hogy a Kőszeg, 0147/14 hrsz-ú, szántó művelési ágú, 5081 m2 területű ingatlan 1/1 tulajdoni hányadára vonatkozóan az ingatlan-nyilvántartásba Kőszeg Város Önkormányzata javára bejegyzett elővásárlási jogával nem kíván élni.
A határozatra jelenti Németh Ildikó városüzemeltetési osztályvezető, hogy a döntést megküldte az érdekeltek számára.


Tisztelt Képviselő-testület!

A szervezeti és működési szabályzatunkról szóló 27/2013. (IX. 27.) önkormányzati rendelet 2. § (5) bekezdésében foglaltak értelmében az alábbiakban beszámolok az átruházott hatáskörben hozott döntésekről.

Mezei Virág igazgatási és építéshatósági osztályvezető jelentése alapján:
A polgármester nevében az osztály 2018. október 25. és 2018. november 28. között összesen 126 települési támogatást valamint 8 db lakásfenntartási támogatást állapított meg.

Kőszeg, 2018. november 28.

Dr. Zalán Gábor s. k. jegyző