A Kőszegi Utánpótlás Futball Klub sikere Ausztriában

Június 1-2. között, kétnapos nemzetközi utánpótlás labdarúgó tornán vett részt a Kőszegi UFC U11-es korosztályos csapata a burgenlandi Oberschützenben. 8 európai országból érkeztek gyerekek, összesen 16 csapat vett részt a küzdelemben. A mieink az 5. helyezést érték el.

A Kőszegi Utánpótlás Futball Klub sikere Ausztriában

Június 1-2. között, kétnapos nemzetközi utánpótlás labdarúgó tornán vett részt a Kőszegi UFC U11-es korosztályos csapata a burgenlandi Oberschützenben. 8 európai országból érkeztek gyerekek, összesen 16 csapat vett részt a küzdelemben. Magyarországot három csapat: a Győri ETO, Sárvár és Kőszeg képviselte. A kőszegiek a cseh, a francia és a lengyel focistákkal kerültek össze a selejtezőben, ahonnan csoport-másodikként jutottak tovább. A román csapat csak 11-es rúgásokkal tudott győzedelmeskedni a kőszegieken. A legjobb gólarányt a kőszegi gyerekek érték el: a 14 : 2 –es gólarány alapján az 5. helyen végeztek.
A mintegy 200 gyerek közül a büntetőrúgások versenyét az UFC játékosa, Mátyus Márk fölényesen nyerte.

Játékosok: Dan Dávid, Bella Alex, Francsics Erik, Janzsó Bence, Kondics Kornél, Lakihegyi Patrik, Mátyus Márk, Nemes Bálint, Németh Márk, Németh Szabolcs, Poór Máté, Seper Noé, Szilas Balázs, Takács Dorián.
Edzők: Dan Árpád, Janzsó László, Szűcs Richárd.

Kondics Sándor
elnök

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.